Μυτιλήνη: Έστελναν λαθραίο καπνό με ασυνόδευτα δέματα

Μυτιλήνη: Έστελναν λαθραίο καπνό με ασυνόδευτα δέματα

Οι τοπικές αρχές αντιλήφθηκαν το δρομολόγιο του παράνομου εμπορεύματος και κατέσχεσαν το ασυνόδευτο δέμα που περιείχε 12 πλαστικές συσκευασίες καπνού βάρους ενός κιλού η κάθε μία

Μυτιλήνη: Έστελναν λαθραίο καπνό με ασυνόδευτα δέματα
Το πλοίο της γραμμής και μια μεταφορική εταιρεία χρησιμοποιούσαν εν αγνοία τους οι λαθρέμποροι καπνού για να εφοδιάζουν με μεγάλες ποσότητες τον συνεργάτη τους που αναλάμβανε την διακίνηση στη Μυτιλήνη! Όμως, οι τοπικές αρχές αντιλήφθηκαν το δρομολόγιο του παράνομου εμπορεύματος.

Το ασυνόδευτο δέμα που περιείχε 12 πλαστικές συσκευασίες καπνού βάρους ενός κιλού η κάθε μία, έφτασε στα γραφεία της μεταφορικής εταιρείας που το παρέλαβε από το πλοίο που μόλις είχε αφιχθεί από τον Πειραιά χωρίς να γνωρίζει το περιεχόμενό του. 

Κλείσιμο
Ωστόσο, οι αστυνομικοί που το είχαν εντοπίσει το παρακολουθούσαν διακριτικά και, μόλις εμφανίστηκε ένας 47χρονος ο οποίος το παρέλαβε, τον συνέλαβαν και το κατέσχεσαν. Ο παραλήπτης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των αποστολέων βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης