Λάρνακα: Ολλανδός είχε καταπιεί ενάμιση κιλό κοκαΐνης!

Λάρνακα: Ολλανδός είχε καταπιεί ενάμιση κιλό κοκαΐνης!

Υπήρχαν πληροφορίες στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ), ότι πιθανώς να μετέφερε ναρκωτικά - Του ζητήθηκε να υποβληθεί σε ακτινολογικό έλεγχο

Λάρνακα: Ολλανδός είχε καταπιεί ενάμιση κιλό κοκαΐνης!
Συνολικά 69 σκευάσματα με κοκαΐνη αφόδευσε ο 42χρονος από την Ολλανδία ο οποίος είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Ο Ολλανδός αφόδευσε συνολικά ενάμιση κιλό κοκαΐνης.  

Σύμφωνα με τη Κυπριακή Αστυνομία, ο Ολλανδός έφτασε το βράδυ της Παρασκευής στο αεροδρόμιο Λάρνακας με πτήση από το Άμστερνταμ, μην έχοντας καμία αποσκευή μαζί του. Ωστόσο επειδή υπήρχαν πληροφορίες στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ), ότι πιθανώς να μετέφερε ναρκωτικά, του ζητήθηκε όπως υποβληθεί σε ακτινολογικό έλεγχο.

Κλείσιμο
Μετά την άρνηση του η Αστυνομία ύστερα από έκδοση διατάγματος σύλληψης, τον συνέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για ακτινολογικό έλεγχο.

Κατά τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν στο σώμα του σκευάσματα που όπως ανέφερε ο ίδιος στην Αστυνομία, περιείχαν κοκαΐνη. Ο 42χρονος τέθηκε υπό φρούρηση στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας μέχρις ότου αφοδεύσει τα σκευάσματα.

Ωστόσο αρνείται να συνεργαστεί με την ΥΚΑΝ για να κατονομάσει τους συνεργάτες του, δηλαδή τα άτομα τα οποία θα παραλάμβαναν τα ναρκωτικά την Κύπρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης