Πάτρα: Στον εισαγγελέα άστεγη που εγκατέλειψε το μωρό της

Πάτρα: Στον εισαγγελέα άστεγη που εγκατέλειψε το μωρό της

Άνδρες της Ασφαλείας συνέλαβαν την άστοργη μητέρα - Το βρέφος θα παραμείνει στο νοσοκομείο ώσπου να το αναλάβουν οι κοινωνικές υπηρεσίες της πόλης

Πάτρα: Στον εισαγγελέα άστεγη που εγκατέλειψε το μωρό της
Με την κατηγορία της εγκατάλειψης νεογνού παραπέμπεται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πάτρας η βουλγαρικής υπηκοότητας γυναίκα που εγκατέλειψε το λίγων ημερών μωρό της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και έπειτα… μετάνιωσε και επέστρεψε να το πάρει!

Λόγω της αυξημένης κίνησης στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου που είχε εφημερία, κανείς δεν αντιλήφθηκε πότε αφέθηκε το νεογέννητο μωράκι και από ποιον. Οι νοσηλευτές που διαπίστωσαν ότι το βρέφος ήταν μόνο του, το παρέδωσαν στους γιατρούς που το υπέβαλαν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και διαπίστωσαν ότι είναι καλά στην υγεία του. 

Κλείσιμο
Λίγες ώρες αργότερα, η Βουλγάρα μητέρα επέστρεψε μετανιωμένη ζητώντας να πάρει πίσω το νεογέννητο. Όταν ρωτήθηκε γιατί το παράτησε κι έφυγε, απάντησε ότι είναι άστεγη και δεν είχε πόρους να το ζήσει. Αμέσως κλήθηκαν άνδρες της Ασφαλείας που συνέλαβαν την άστοργη μητέρα, ενώ το βρέφος θα παραμείνει στο νοσοκομείο ώσπου να το αναλάβουν οι κοινωνικές υπηρεσίες της πόλης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης