Τι καιρό θα κάνει την 25η Μαρτίου

Τι καιρό θα κάνει την 25η Μαρτίου

Πόσο θα κρατήσει το μικρό καλοκαιράκι και με τι καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις την 25η Μαρτίου;

Τι καιρό θα κάνει την 25η Μαρτίου
Ο καιρός για σήμερα Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 θα είναι αίθριος και ζεστός σε ολόκληρη τη χώρα, με ηλιοφάνεια και λίγες μόνο αραιές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και στα νότια μετά το μεσημέρι, καθώς και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 και τοπικά 21 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 3 έως 19 στη βόρεια Ελλάδα, 7 έως 20 και τοπικά 22 στη δυτική Ελλάδα, 8 έως 19 στο βόρειο Αιγαίο και από 8 έως και 20 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Κλείσιμο
Οι άνεμοι στο βόρειο Ιόνιο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ, ενώ στο κεντρικό και νότιο Ιόνιο θα είναι ανατολικοί με ένταση έως και 5 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από τα βορειοανατολικά 4 με 5 και τοπικά στα κεντρικά και νότια τμήματα 6 μποφόρ, με εξαίρεση το νοτιοανατολικό τμήμα όπου θα είναι μεταβλητών διευθύνσεων ασθενείς έως 3 μποφόρ

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα παραμείνει αίθριος και οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο την Κυριακή.

Τη Δευτέρα 24 Μαρτίου, τοπικές βροχές στα Δυτικά, κεντρικά και βόρεια και καταιγίδες στα Δυτικά που από το απόγευμα θα επεκταθούν ανατολικότερα.

Την Τρίτη 25 Μαρτίου, αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας θα σημειωθούν τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και λίγα χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 και 5 μποφόρ και στα πελάγη 6-7. Θερμοκρασία σε πτώση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης