Χανιά: Πλήρωσε τη... νύφη για τους καλεσμένους του

Χανιά: Πλήρωσε τη... νύφη για τους καλεσμένους του

Βρέθηκαν ένα πιστόλι, 16 φυσίγγια και 61 κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων, πράγμα που δείχνει ότι στη γιορτή έγινε πραγματική... μάχη!

Χανιά: Πλήρωσε τη... νύφη για τους καλεσμένους του
Χάλασαν τον κόσμο οι καλεσμένοι μιας κοινωνικής εκδήλωσης στα Χανιά, αφού όταν ήρθαν στο κέφι έβγαλαν τα όπλα και άρχισαν τις... μπαλωθιές! Οι απανωτοί πυροβολισμοί που έπεφταν σαν «βροχή», προκάλεσαν πανικό στους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία.

Όταν έφτασαν οι άνδρες της Ασφαλείας, οι περισσότεροι από τους... «πιστολέρο» είχαν ήδη εξαφανιστεί και όσοι είχαν απομείνει στην εκδήλωση δήλωσαν πως δεν γνώριζαν ποιοι πυροβολούσαν στον αέρα! Ωστόσο, κατά την εξερεύνηση του χώρου κατασχέθηκε ένα πιστόλι που εξετάζεται για αποτυπώματα ώστε να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκει.

Κλείσιμο
Βρέθηκαν, ακόμη, 16 φυσίγγια και 61 κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων, πράγμα που δείχνει ότι στη γιορτή έγινε πραγματική... μάχη! Ο 56χρονος διοργανωτής αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιοι έριχναν τους άσκοπους πυροβολισμούς και, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, συνελήφθη ο ίδιος πληρώνοντας τη νύφη για τους καλεσμένους του!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης