Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στη Φλώρινα

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στη Φλώρινα

Μόλις είδαν αστυνομικούς πέταξαν από το παράθυρο του αυτοκινήτου τις συσκευασίες με κάνναβη και ηρωίνη που είχαν και... συνελήφθησαν


Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στη Φλώρινα
Οι δυο νεαροί που κάθονταν μέσα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο σε ένα σκοτεινό δρόμο στη Φλώρινα, κίνησαν υποψίες στους άνδρες της Ασφάλειας που πλησίασαν για να τους ελέγξουν. Ξαφνικά, τους είδαν να πετούν από το παράθυρο στο δρόμο κάτι που έμοιαζε με σκουπιδάκι, αλλά αποδείχθηκε πως ήταν συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης.

Οι επιβάτες του αυτοκινήτου ηλικίας 25 και 30 χρόνων συνελήφθησαν και ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους. Σε αυτό του 25χρονου, βρέθηκαν 87,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 0,7 του γραμμαρίου ηρωίνη, 58 ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή και μία ζυγαριά ακριβείας. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Τα τέσσερα ναρκωτικά χάπια που βρέθηκαν στην κατοχή δύο νεαρών ηλικίας 26 και 28 χρόνων όταν υποβλήθηκαν σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Λάρισα, ήταν μόνο η αρχή. Η έρευνα στο σπίτι του 28χρονου έφερε στο φως άλλα 190 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1,3 γραμμαρίου που προόριζε για εμπορία. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 14 γραμμαρίων είχε στην κατοχή του ένας 34χρονος όταν συνελήφθη στο Αίγιο από αστυνομικούς της Ασφαλείας, αλλά στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν και άλλα 76 γραμμάρια. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης