Τύρναβος: Οικογένεια Αλβανών έκλεβε μοτοσικλέτες και διακινούσε ναρκωτικά

Τύρναβος: Οικογένεια Αλβανών έκλεβε μοτοσικλέτες και διακινούσε ναρκωτικά

Η 41χρονη μαζί με τους δύο 21χρονους γιους της προσπάθησαν να εμποδίσουν την είσοδο των αστυνομικών στο σπίτι

Τύρναβος: Οικογένεια Αλβανών έκλεβε μοτοσικλέτες και διακινούσε ναρκωτικά
Περιπετειώδης ήταν η επιχείρηση που οργάνωσαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Τυρνάβου στο σπίτι μιας οικογένειας Αλβανών για τους οποίους υπήρχαν στοιχεία ότι κρύβονται πίσω από κλοπές δικύκλων στην ευρύτερη περιοχή.

Η 41χρονη μαζί με τους δύο 21χρονους γιους της προσπάθησαν να εμποδίσουν την είσοδο των αστυνομικών στο σπίτι, ώστε ο ένας από τους νεαρούς να βρει ευκαιρία να… πηδήσει από παράθυρο. Οι αστυνομικοί τον είδαν και βάλθηκαν να τον καταδιώκουν, ώσπου τελικά τον συνέλαβαν αφού τους… έβγαλε τη γλώσσα στο τρέξιμο.

Κλείσιμο
Στο σπίτι κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 34 γραμμαρίων κι έτσι συνελήφθησαν και η 41χρονη με τον δεύτερο γιο της. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι ενός 17χρονου συγγενούς τους, όπου βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ένα ξύλινο κλομπ, μία σέλα και δύο πλαστικά φτερά μηχανών, καθώς και το πίσω με την κρατική πινακίδα από τη μοτοσικλέτα ενός 41χρονου για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή στις 7 Δεκεμβρίου.

Ο ανήλικος Αλβανός συνελήφθη και οδηγήθηκε μαζί με τους άλλους τρεις στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες κατά περίπτωση για διακεκριμένες κλοπές, κατοχή ναρκωτικών, παράβαση του νόμου περί όπλων και απείθεια. Οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα για να βρουν τις μηχανές από τις οποίες προέρχονται τα υπόλοιπα ανταλλακτικά και να εξακριβώσουν αν οι δράστες εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές.













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης