Άλλοι δυο χρυσοθήρες συνελήφθησαν στις Σέρρες

Άλλοι δυο χρυσοθήρες συνελήφθησαν στις Σέρρες

Στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένας ανιχνευτής μετάλλων, ένα φτυάρι και έξι κουβάδες....

Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι στη Λέσβο
Η οικονομική κρίση σπρώχνει όλο και περισσότερους πολίτες στην αναζήτηση της τύχης τους... κάτω από το έδαφος! Το «κυνήγι του θησαυρού» βρίσκει καθημερινά νέους θιασώτες, ειδικά στη βόρεια Ελλάδα όπου αναζητούν λίρες από την εποχή του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ή και αρχαιότητες.

Άλλοι δυο επίδοξοι «Ιντιάνα Τζόους» έγιναν αντιληπτοί από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Σιδηροκάστρου Σερρών την ώρα που έκαναν παράνομη ανασκαφή στο δημοτικό διαμέρισμα Πετριτσίου κοντά στον ποταμό Στρυμόνα, αναζητώντας κρυμμένους θησαυρούς, εφοδιασμένοι με όλα τα απαραίτητα σκαπτικά εργαλεία και έναν ανιχνευτή μετάλλων.

Κλείσιμο
Οι δυο χρυσοθήρες ηλικίας 42 και 47 χρόνων είχαν ακόμη μαζί τους έξι κουβάδες, που κατασχέθηκαν όπως και τα υπόλοιπα εργαλεία τους και οδηγήθηκαν στην τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας για να εξηγήσουν από πού αντλούσαν τις πληροφορίες τους και να διευκρινίσουν αν είχαν σκάψει και σε άλλα σημεία. Στη συνέχεια, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενοι για παράνομη διενέργεια ανασκαφών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης