Αχαΐα: Ληστές έστησαν ενέδρα σε ζευγάρι και το χτύπησαν

Αχαΐα: Ληστές έστησαν ενέδρα σε ζευγάρι και το χτύπησαν

Οι δύο κακοποιοί πήγαν να τους ψεκάσουν με υπνωτικό σπρέι - Όμως το απέφυγαν και τότε άρχισαν να τους χτυπούν με τη λαβή ενός πιστολιού στο κεφάλι

Αχαΐα: Ληστές έστησαν ενέδρα σε ζευγάρι και το χτύπησαν
Ακριβά πλήρωσαν την προσπάθειά τους να σώσουν τις οικονομίες και τα τιμαλφή τους από τους διαρρήκτες μεταφέροντάς τα πάντα μαζί τους, ένας 60χρονος και η 40χρονη γυναίκα του! Κάποιοι έμαθαν ότι μετέφεραν ένα μικρό θησαυρό και έστησαν ενέδρα στο δάσος κοντά στο σπίτι τους.

Μόλις το ζευγάρι έφτασε στην κατοικία του στα Σαμαρέϊκα Βουπρασίας στην Αχαΐα, οι δυο κακοποιοί που φορούσαν κουκούλες επιτέθηκαν εναντίον τους και προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον 60χρονο ψεκάζοντάς τον με υπνωτικό σπρέι. Όμως, εκείνος το απέφυγε και τότε άρχισαν να τον χτυπούν με τη λαβή ενός πιστολιού τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι. Το ίδιο έκαναν και στη σύζυγό του που επιχείρησε να τους εμποδίσει!

Κλείσιμο
Αμέσως μετά, οι ληστές άρπαξαν τρεις χρυσές αλυσίδες από το λαιμό του 60χρονου και άδειασαν την τσάντα της 40χρονης, μέσα στην οποία υπήρχαν οι οικονομίες τους ύψους 2.500 ευρώ, το πορτοφόλι της που περιείχε περίπου 300 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας! Οι κακοποιοί διέφυγαν πεζή μέσα στο δάσος, ενώ το ζευγάρι ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες που δεν έφεραν αποτέλεσμα αποτέλεσμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου για τις πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης