Την Τετάρτη η δίκη των συλληφθέντων της Πάχης

Την Τετάρτη η δίκη των συλληφθέντων της Πάχης

Ποινική δίωξη για παρακώλυση συγκοινωνιών στους συλληφθέντες στην Πάχη - Σε έναν από αυτούς ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη



Την Τετάρτη η δίκη των συλληφθέντων της Πάχης
Προθεσμία προκειμένου να δικαστούν στις 26 Φεβρουαρίου πήραν οι επτά εκ των οκτώ συλληφθέντων στα διόδια της Πάχης Μεγάρων. Η δίκη τους πήρε νωρίτερα αναβολή και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σε βάρος των οκτώ ασκήθηκε ποινική δίωξη για παρακώλυση συγκοινωνιών, ενώ σε βάρος ενός εξ αυτών ασκήθηκε και ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Κλείσιμο
Οι επτά από τους οκτώ συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται ο δήμαρχος Μεγαρέων, ένας αντιδήμαρχος και δύο δημοτικοί σύμβουλοι, παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο αυτόφωρο, ενώ ο όγδοος διαχωρίστηκε λόγω της ιδιότητάς του ως δικηγόρος και η δικογραφία του θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Εφετών.

Πάντως, νωρίτερα συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα εν μέσω επευφημιών και χειροκροτημάτων από συγκεντρωμένους κατοίκους της περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι η ένταση στα πλευρικά διόδια της Πάχης άρχισε αργά το μεσημέρι της Κυριακής όταν ομάδα περίπου 200 κατοίκων διέκοψε την κυκλοφορία στην Εθνική Οδό, έπειτα από κάλεσμα που Δήμου Μεγάρων.

Ακολούθησε ένταση, με την Αστυνομία να προβαίνει σε προσαγωγές. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι προσαγωγές έγιναν γιατί η ομάδα των ατόμων διατάρασσε την ασφάλεια της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Όπως έγινε γνωστό, οι διαμαρτυρόμενοι είχαν σηκώσει τις μπάρες των διοδίων για περίπου δύο ώρες, επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των αυτοκινήτων, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία για περίπου 15 λεπτά διακόπηκε η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό.

























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης