Επεισόδια στα διόδια της Πάχης Μεγάρων

Επεισόδια στα διόδια της Πάχης Μεγάρων

Περίπου 200 κάτοικοι συγκεντρώθηκαν μετά από κάλεσμα που Δήμου Μεγάρων - Οχτώ άτομα προσήχθησαν, ανάμεσά τους ο δήμαρχος Μεγάρων, ένας αντιδήμαρχος και δύο δημοτικοί σύμβουλοι

Επεισόδια στα διόδια της Πάχης Μεγάρων
Σε προσαγωγές οκτώ ατόμων κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας στην Πάχη Μεγάρων για τις αυξήσεις στα διόδια προχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής η Αστυνομία.

Η ένταση επικράτησε στα πλευρικά διόδια της Πάχης, όπου περίπου 200 κάτοικοι συγκεντρώθηκαν μετά από κάλεσμα που Δήμου Μεγάρων προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα διόδια. Οι κάτοικοι έκλεισαν την Εθνική Οδό, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ακολούθησε ένταση, με την Αστυνομία να προβαίνει σε προσαγωγές.

Μάλιστα, ανάμεσα στους προσαχθέντες βρίσκονται ο δήμαρχος Μεγάρων, ένας αντιδήμαρχος και
δύο δημοτικοί σύμβουλοι.

Κλείσιμο
 

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι προσαγωγές έγιναν γιατί η ομάδα των ατόμων διατάρασσε την ασφάλεια της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Όπως έγινε γνωστό, οι διαμαρτυρόμενοι είχαν σηκώσει τις μπάρες των διοδίων για περίπου δύο ώρες, επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των αυτοκινήτων, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία για περίπου 15 λεπτά διακόπηκε η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος των οκτώ συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παρακώλυση συγκοινωνιών, ενώ αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη έκτακτο δημοτικό συμβούλιο στα Μέγαρα.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης