Συλλήψεις για κλοπές σε σχολεία, μαγαζιά και οχήματα

Συλλήψεις για κλοπές σε σχολεία, μαγαζιά και οχήματα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς των περιοχών τους

Συλλήψεις για κλοπές σε σχολεία, μαγαζιά και οχήματα
Στα πράσα έπιασαν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τρεις νεαρούς που είχαν εισβάλει σε μια σχολική μονάδα στη Σπάρτη και δεν είχαν αφήσει τίποτε πολύτιμο που να μην το κλέψουν.  Στην κατοχή τους, όμως, βρέθηκε μόνο ένα μέρος των κλοπιμαίων και ερευνάται αν και πού πούλησαν τα υπόλοιπα.

Οι δράστες ηλικίας 17, 23 και 32 χρόνων διέρρηξαν το κτίριο όπου στεγάζεται ένα δημοτικό σχολείο και άρπαξαν από τις αίθουσες και τα γραφεία των εκπαιδευτικών χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα. Όσα βρέθηκαν, αποδόθηκαν στη διεύθυνση του σχολείου, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση και οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

Κλείσιμο
*** Με τις τσέπες γεμάτες από διάφορα τρόφιμα και είδη καθαρισμού μικρής αξίας, τα οποία είχε κλέψει από τα ράφια ενός σούπερ μάρκετ στη Νέα Ιωνία του Βόλου, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 56χρονος Έλληνας ο οποίος έγινε αντιληπτός από τους υπαλλήλους. Τα προϊόντα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.

*** Χρήματα είχε κλέψει από ένα σπίτι στην Ορεστιάδα το οποίο διέρρηξε την περασμένη Τετάρτη, ένας 27χρονος Έλληνας που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν συνελήφθη, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

*** Θεριακλήδες διαρρήκτες τρύπωσαν σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην Καλαμπάκα, αλλά δεν βρήκαν τα χρήματα που περίμεναν και αρκέστηκαν να κλέψουν όσα… πακέτα με τσιγάρα βρήκαν! Έρευνες για τον εντοπισμό τους διενεργεί το τοπικό τμήμα Ασφαλείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης