Κύπρος: Στα αζήτητα το πτώμα της 42χρονης Ρουμάνας

Κύπρος: Στα αζήτητα το πτώμα της 42χρονης Ρουμάνας

Μέχρι σήμερα ουδείς αναζήτησε τη σορό της γυναίκας για ταφή ενώ το ένα της παιδί βρίσκεται σε παιδική στέγη υπό την εποπτεία του κράτους και το άλλο στη φυλακή για υπόθεση κλοπής

Κύπρος: Στα αζήτητα το πτώμα της 42χρονης Ρουμάνας
Στα αζήτητα παραμένει για 5η μέρα η σορός της 42χρονης γυναίκας από τη Ρουμανία που βρέθηκε νεκρή τη περασμένη εβδομάδα στο διαμέρισμα της στη Λάρνακα μέσα σε ένα βουνό σκουπιδιών. Μέχρι σήμερα ουδείς αναζήτησε τη σορό της γυναίκας για ταφή ενώ το ένα της παιδί βρίσκεται σε παιδική στέγη υπό την εποπτεία του κράτους και το άλλο στη φυλακή για υπόθεση κλοπής.

Τόσο ο ανήλικος γιος της όσο και ο 22χρονος που βρίσκεται στη φυλακή έχουν αναφέρει ότι πατέρας του ανήλικου είναι Κύπριος επιχειρηματίας από τη Λάρνακα. Ωστόσο η αστυνομία αναζητεί τρόπους να αποφευχθεί η εξέταση DNA εφευρίσκοντας νομικά παράθυρα που δεν υποχρεώνουν τον φερόμενο ως πατέρα να εξεταστεί. Μάλιστα γίνεται επίκληση κατάθεσης που είχε δώσει η αλλοδαπή το 2008 λέγοντας πως ο πατέρας του παιδιού είναι Ρουμάνος.

Κλείσιμο
Ωστόσο ο 22χρονος γιος της έχει καταθέσει ότι η μητέρα του δεχόταν απειλές από τον 67χρονο Κύπριο, για να μην τον αποκαλύψει αφού είναι παντρεμένος και έχει οικογένεια. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι τη συγκεκριμένη περίδο ο 67χρονος ήταν και εργοδότης της 42χρονης αλλοδαπής.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης