ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πρώτα τη λήστεψε και μετά την απήγαγε!

Πρώτα τη λήστεψε και μετά την απήγαγε!

Ούτε στους πιο άγριους εφιάλτες της δεν φανταζόταν αυτά που πέρασε μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Καλαμπάκα, λίγο μετά την ανάληψη μεγάλου χρηματικού ποσού από τράπεζα της περιοχής. Το ότι την λήστεψε ένας άγνωστος δεν ήταν το μόνο κακό, καθώς αμέσως μετά την... απήγαγε κιόλας!

Πρώτα τη λήστεψε και μετά την απήγαγε!
Η 72χρονη είχε «σηκώσει» 5.500 ευρώ από το τραπεζικό υποκατάστημα και επέστρεφε στο σπίτι της στη Βασιλική Καλαμπάκας, όπου ζει μόνη. Πριν μπει μέσα, όμως, ένας άγνωστος νεαρός, που προφανώς την είχε ακολουθήσει, της επιτέθηκε, τη χτύπησε και τη φίμωσε για να αρπάξει τα χρήματα! Όμως, δεν περιορίστηκε στη ληστεία, αλλά έσυρε την άτυχη γυναίκα ως ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο όπου περίμενε ένας ακόμη συνεργός του.

Με τη χρήση βίας την επιβίβασαν σε αυτό και την οδήγησαν στο δημοτικό διαμέρισμα της Χρυσαυγής του δήμου Τρικκαίων όπου την εγκατέλειψαν χωρίς να την πειράξουν και εξαφανίστηκαν με το αυτοκίνητο. Περαστικοί βρήκαν την 72χρονη να περιφέρεται στην ερημιά και ειδοποίησαν συγγενείς της οι οποίοι την παρέλαβαν. Η περίεργη απαγωγή καταγγέλθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα που, μαζί με την Ασφάλεια τρικάλων, ερευνά για τον εντοπισμό των δυο κακοποιών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης