Εκλογές ΔΣΑ: Υποψήφιος ο Βασίλης Αλεξανδρής

Εκλογές ΔΣΑ: Υποψήφιος ο Βασίλης Αλεξανδρής

Ο κ. Αλεξανδρής ανακοίνωσε την  ανεξάρτητη και αδέσμευτη υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας

Εκλογές ΔΣΑ: Υποψήφιος ο Βασίλης Αλεξανδρής
Ο Βασίλης Αλεξανδρής ανακοίνωσε σήμερα  σε ξενοδοχείο των Αθηνών την υποψηφιότητα του για τη προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας.

Παράλληλα, κείμενο στήριξης υπέγραψαν και έδωσαν στη Δημοσιότητα 232 δικηγόροι, ενώ μεταξύ αυτών που το υπογράφουν είναι το παλαιό μέλος του Διοικητικού Συλλόγου του ΔΣΑ Μαρία Κουβέλη, κόρη του Φώτη Κουβέλη, το σημερινό μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Δημήτρης Βερβεσός, καθηγητές Πανεπιστημίων, κ.λπ.

Κλείσιμο
Ο κ. Αλεξανδρής ανακοίνωσε την  ανεξάρτητη και αδέσμευτη υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, στις επικείμενες εκλογές της 23ης Φεβρουαρίου 2014.

Η  διεκδίκηση  της προεδρίας του ΔΣΑ δεν υποκρύπτει κάποια προσωπική στρατηγική ούτε αποτελεί εφαλτήριο πολιτικής καριέρας, τόνισε ο κ. Αλεξανδρής, προσθέτοντας ότι «δεν τον αφορά ο παρωχημένος συνδικαλιστικός παλαιοκομματισμός του χθες και οι ανούσιες  αντιπαραθέσεις, αλλά ο συνδικαλισμός των αρχών και της πράξης που παρεμβαίνει αποφασιστικά και λύνει προβλήματα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης