Πύργος: 88χρονος πήρε για «δώρο» μια... ληστεία

Πύργος: 88χρονος πήρε για «δώρο» μια... ληστεία

Ο ηλικιωμένος άνοιξε την πόρτα στους ληστές του επειδή πίστεψε ότι πρόκειται για επισκέψεις - Δύο Ρομά τον χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές για να του αρπάξουν 50 ευρώ 

Πύργος: 88χρονος πήρε για «δώρο» μια... ληστεία
Θύμα ληστείας ανήμερα της εορτής του έπεσε ένας 88χρονος άνδρας από την περιοχή του Πύργου, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από δύο Ρομά τη στιγμή που βρισκόταν στο σπίτι του μαζί με την 56χρονη κόρη του. Οι δράστες, σύμφωνα με πηγές, χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού του 88χρονου και εκείνος άνοιξε πιστεύοντας πως πρόκειται για επισκέψεις.

Το περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με πηγές, την περασμένη Τρίτη το βράδυ με τους δράστες να εισβάλλουν σαν κύριοι και χωρίς να διαρρήξουν την οικία του 88χρονου, αφού πρώτα είχαν κτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού με τον ηλικιωμένο άνδρα να ανοίγει την πόρτα θεωρώντας πως έχει επισκέψεις για την ονομαστική του εορτή. Εκεί, αντίκρυσε τους δύο Ρομά ηλικίας 30 και 23 ετών αντίστοιχα οι οποίοι, αντί να του προσφέρουν δώρο, τον χτύπησαν με κλωτσιές και γροθιές ενώ του αφαίρεσαν το ποσό των μόλις 50 ευρώ από το παντελόνι του. Επίσης οι δύο δράστες άρπαξαν και την τσάντα της 56χρονης κόρης του θύματος που είχαν ακινητοποιήσει, η οποία περιείχε προσωπικά έγγραφα και τράπηκαν σε φυγή.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο patrisnews.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης