Πήγαιναν να προσκυνήσουν και τους άνοιγαν τα αυτοκίνητα

Πήγαιναν να προσκυνήσουν και τους άνοιγαν τα αυτοκίνητα

«Ξινό» βγήκε το προσκύνημα στο μοναστήρι του Προφήτη Ηλία στο Άγιο Πνεύμα Σερρών για δυο οικογένειες πιστών που είχαν αφήσει τα αυτοκίνητά τους στο προαύλιο για να ανάψουν ένα κερί. Όταν επέστρεψαν, τα βρήκαν παραβιασμένα.

Πήγαιναν να προσκυνήσουν και τους άνοιγαν τα αυτοκίνητα
Οι κλοπές είχαν γίνει την προηγούμενη Κυριακή και από το ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο είχαν κλαπεί διάφορα τιμαλφή, ενώ από το άλλο οι δράστες δεν βρήκαν κάτι αξίας να πάρουν. Η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Περιφέρειας Σερρών οδήγησε στην ταυτοποίηση δυο νεαρών Ελλήνων ηλικίας 24 και 28 χρόνων σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν και τα στοιχεία μιας άγνωστης προς το παρόν γυναίκας που συμμετείχε στις διαρρήξεις.

*** Άμεσα εντοπίστηκαν ένας 24χρονος και δύο 25χρονοι Έλληνες από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που αναζητούσαν τους δράστες της διάρρηξης στο αυτοκίνητο μιας 42χρονης στην Χαλκίδα. Οι τρεις νεαροί, που είχαν κλέψει την τσάντα της ιδιοκτήτριας με χρήματα, κοσμήματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, συνελήφθησαν για κλοπή κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Κλείσιμο
*** Βρήκε ανασφάλιστο το αυτοκίνητο ενός 44χρονου στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς και προσπάθησε να κλέψει διάφορα αντικείμενα από μέσα ένας 24χρονος Αλβανός, αλλά έγινε αντιληπτός και προσπάθησε να διαφύγει. Τον πρόλαβαν, όμως, αστυνομικοί του τμήματος Παλικής, τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης