Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε Κέρκυρα και Άργος

Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε Κέρκυρα και Άργος

Είχε «σηκώσει» ηλεκτρικές συσκευές συνολικής αξίας 5.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε Κέρκυρα και Άργος
Ούτε δύο μήνες δεν μπόρεσε να χαρεί το... νοικοκυριό που έφτιαξε χωρίς να πληρώσει δεκάρα ένας 24χρονος αθίγγανος στην Κέρκυρα! Οι αστυνομικοί του τμήματος Παλαιοκαστριτών που ερευνούσαν την υπόθεση κλοπής από αποθήκη ηλεκτρικών ειδών τις βρήκαν στο σπίτι του.

Ο νεαρός δράστης είχε τρυπώσει στην αποθήκη στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος στις 17 Οκτωβρίου και είχε «σηκώσει» ηλεκτρικές συσκευές συνολικής αξίας 5.000 ευρώ, τις οποίες εγκατέστησε στο σπίτι του! Φυσικά, κατασχέθηκαν όλες και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους, ενώ σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Κλείσιμο
Δύο συνελήφθησαν και δύο αναζητούνται για την κλοπή ηλεκτρονικών συσκευών και χρυσαφικών μεγάλης αξίας που έγινε σε ένα σπίτι στο Άργος το βράδυ του Σαββάτου. Οι άνδρες της Ασφαλείας συνέλαβαν δυο αθίγγανους ηλικίας 31 και 34 χρόνων και κατέσχεσαν το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους ως μέσο τέλεσης κλοπής, ενώ σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος δύο αγνώστων μέχρι στιγμής συνεργών τους. Όλοι κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης