Σήκωσαν στο πόδι ένα χωριό με ριπές από αυτόματα!

Σήκωσαν στο πόδι ένα χωριό με ριπές από αυτόματα!

Η περιοχή αναστατώθηκε μέσα στη νύχτα και οι περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία-Συνελήφθησαν τρια άτομα και αναζητείται ο ιδιοκτήτης του σπιτιού

Σήκωσαν στο πόδι ένα χωριό με ριπές από αυτόματα!

Οι συνηθισμένες μπαλωθιές δεν ήταν αρκετές για τρεις άνδρες ηλικίας 53, 26 και 20 χρόνων που συμμετείχαν σε γλέντι σε ένα χωριό του Ηρακλείου και έβγαλαν τα... αυτόματα με τα οποία άρχισαν να ρίχνουν αλλεπάλληλες ριπές και μεμονωμένου πυροβολισμούς!

Η περιοχή αναστατώθηκε μέσα στη νύχτα και οι περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, αλλά όταν έφτασαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αγίου Μύρωνα και του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς ο 46χρονος οικοδεσπότης είχε γίνει... λαγός! Συνελήφθησαν, όμως, οι άλλοι τρεις και η 35χρονη σύζυγος του αφού στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 44 κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων.
Κλείσιμο

Τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν δεν βρέθηκαν, καθώς ο ιδιοκτήτης του σπιτιού φαίνεται πως είχε αναλάβει να τα κρύψει. Μόνο στο σπίτι του 53χρονου βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, μια θήκη ξιφολόγχης και ένα μοτοποδήλατο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στις 22 Δεκεμβρίου 2012. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των υπολοίπων «πιστολέρο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης