Ανήλικος δραπέτης είχε κάνει 13 διαρρήξεις στην Αργολίδα!

Ανήλικος δραπέτης είχε κάνει 13 διαρρήξεις στην Αργολίδα!

Δεκαεξάχρονος, τα τρία τελευταία χρόνια είχε ρημάξει δεκατρία σπίτια, συλλόγους και ξενοδοχεία

Ανήλικος δραπέτης είχε κάνει 13 διαρρήξεις στην Αργολίδα!

«Βίος και πολιτεία» ήταν ένας 16χρονος τσιγγάνος που είχε δραπετεύσει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου όπου κρατείτο και συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στο Άργος. Από τα 13 του είχε ρημάξει 13 σπίτια,  συλλόγους και ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή!

Μετά τη σύλληψή του, αποκαλύφθηκε ότι από τις 5 Φεβρουαρίου που είχε αποδράσει έκανε συστηματικά κλοπές σε όλη την Αργολίδα. Από τις δυο τελευταίες μόνο, στις 2 και 9 Οκτωβρίου στο Άργος, είχε αρπάξει χρυσαφικά αξίας 4.000 ευρώ. Σε βάρος του, όμως, είχε σχηματιστεί δικογραφία από την Ασφάλεια Άργους για άλλες ένδεκα διαρρήξεις στην πόλη και τις περιοχές  Νέα Κίο, Λάλουκα, Τημένιο και Πυργέλα Αργολίδας τις οποίες είχε ξεκινήσει από τις 22 Ιουνίου του 2010!
Κλείσιμο

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ανήλικος διαρρήκτης χτυπούσε σπίτια, αλλά αποπειράθηκε να τρυπώσει και στα γραφεία ενός αθλητικού συλλόγου χωρίς να τα καταφέρει, ενώ διέρρηξε και ένα ξενοδοχείο στη Νέα Κίο. Η συνολική λεία του 16χρονου που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου σε μετρητά και τιμαλφή, ξεπερνά τα 18.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να διαλευκάνουν πλήρως τη δράση του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης