Ανθρωποκυνηγητό για ληστές στην Καβάλα

Ανθρωποκυνηγητό για ληστές στην Καβάλα

Eισέβαλαν στο κατάστημα τροφίμων στην περιοχή του Αγίου Χριστοφόρου Καβάλας και ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη με την απειλή πιστολιού

Παντρεύτηκε τον καλό της η Καλομοίρα
Ανθρωποκυνηγητό για ληστές στην Καβάλα

«Μαύρο» Σαββατόβραδο πέρασε ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος στην Καβάλα, που βρέθηκε αντιμέτωπος με ένοπλους κακοποιούς οι οποίοι είχαν στόχο την είσπραξη, τη στιγμή που ετοιμαζόταν να κλείσει το μαγαζί του και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ήταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ του Σαββάτου, όταν οι δύο άγνωστοι δράστες που φορούσαν κράνη εισέβαλαν στο κατάστημα τροφίμων στην περιοχή του Αγίου Χριστοφόρου Καβάλας και ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη με την απειλή πιστολιού, ζητώντας του να τους δώσει όσα χρήματα είχε.
Κλείσιμο

Ο επιχειρηματίας τους έδωσε ό,τι υπήρχε στην ταμειακή μηχανή, αλλά οι κακοποιοί τον υποχρέωσαν να αδειάσει και τις τσέπες του. Άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό, βγήκαν τρέχοντας από το κατάστημα, ανέβηκαν σε μια μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης