Προσπάθησαν να μαχαιρώσουν συνδικαλιστή στον Βύρωνα, καταγγέλλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Προσπάθησαν να μαχαιρώσουν συνδικαλιστή στον Βύρωνα, καταγγέλλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του, στις 6 το πρωί, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος δέχθηκε επίθεση από άτομο γνωστό στις αρχές, αναφέρεται στην καταγγελία 

4 σενάρια για να το κόψουμε τελείως!
Προσπάθησαν να μαχαιρώσουν συνδικαλιστή στον Βύρωνα, καταγγέλλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ
Την Παρασκευή στις 6 το πρωί, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου Βύρωνα, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ενώ πήγαινε στην εργασία του, απειλήθηκε να μαχαιρωθεί από άτομο, που είναι γνωστό στις τοπικές αστυνομικές αρχές, καταγγέλλει  η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ και ζητάει πλήρη διαλεύκανση της επίθεσης και παραπομπή του υπεύθυνου στη Δικαιοσύνη.

Μάλιστα στην καταγγελία η ΠΟΕ-ΟΤΑ αναφέρει πως η ενέργεια δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς «ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος είναι γνωστός τόσο για τη συνδικαλιστική, όσο και για την κοινωνική του δράση στον δήμο Βύρωνα».

Κλείσιμο
«Η τρομοκράτηση των αγωνιστών του εργατικού κινήματος, είναι ο προφανής στόχος τέτοιων επιθέσεων. Να είναι σίγουροι ότι δεν θα τα καταφέρουν» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας και ζητείται «πλήρη διαλεύκανση της επίθεσης και παραπομπή του υπευθύνου στην ελληνική Δικαιοσύνη».

Επίσης, η ΠΟΕ-ΟΤΑ «καλεί σε επαγρύπνηση όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ώστε από κοινού να αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους ενέργειες, που μοναδικό στόχο έχουν να ενσπείρουν τον φόβο και την τρομοκρατία».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης