Έφτιαχνε μούστο με τρεις τόνους κλεμμένα σταφύλια!

Έφτιαχνε μούστο με τρεις τόνους κλεμμένα σταφύλια!

Τα σταφύλια του βγήκαν... ξινά καθώς ο 47χρονος δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας

Έφτιαχνε μούστο με τρεις τόνους κλεμμένα σταφύλια!

Επί δυο εβδομάδες ένας πονηρός αλλοδαπός τρύπωνε κάθε βράδυ στους αμπελώνες των παραγωγών στον Τύρναβο και έκλεβε λίγα- λίγα τα σταφύλια, ώσπου έφτασε στο σημείο να έχει «σηκώσει» συνολικά... τρεις τόνους τους οποίους χρησιμοποίησε για την παραγωγή μούστου!

Η απόγνωση ενός 52χρονου αγρότη που είδε όλη την παραγωγή του να κάνει σταδιακά φτερά, έκανε τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος να στήνουν κάθε βράδυ ενέδρες στα κτήματα, ώσπου τελικά κατάφεραν να βάλουν στο χέρι τον 47χρονο Αλβανό τη στιγμή που είχε κλέψει μία σακούλα με σταφύλια βάρους 30 κιλών από το κτήμα ενός 39χρονου και τη μετέφερε σε ένα κοντινό εγκαταλελειμμένο κτίριο.
Κλείσιμο

Εκεί βρέθηκαν δύο πλαστικά βαρέλια και μία σακούλα με σταφύλια βάρους 350 κιλών, τα οποία ήταν μέρος της ποσότητας των τριών τόνων που είχε κλέψει από το κτήμα του 52χρονου και τα μετέτρεπε σε μούστο για να τα πουλήσει! Τα σταφύλια του βγήκαν... ξινά και ο 47χρονος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με την κατηγορία της κλοπής κατ΄ εξακολούθηση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης