«Λευκή νύχτα» μέσα στο Φθινόπωρο στο Βόλο

«Λευκή νύχτα» μέσα στο Φθινόπωρο στο Βόλο

Το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός θα γίνει ένα καθορισμένο Σαββατοκύριακο του φθινοπώρου. Θα ξεκινήσει στις 7.00 το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι την Κυριακή το πρωί, με τα καταστήματα της πόλης να παραμένουν ανοιχτά προσφέροντας τα προϊόντα τους σε δελεαστικές τιμές

Απειλή για εκατομμύρια ανθρώπους η άνοδος της στάθμης της θάλασσας
«Λευκή νύχτα» μέσα στο Φθινόπωρο στο Βόλο
H ΕΚΠΟΛ και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, προκειμένου να συμβάλλουν στην ανάταξη της οικονομικής κρίσης, πρόκειται να διοργανώσουν την καθιερωμένη και επιτυχημένη παγκοσμίως «Λευκή Νύχτα» και στο Βόλο.

Μια «Λευκή Νύχτα» από την Ευρώπη θα έχει την ευκαιρία να βιώσει φέτος η πόλη του Βόλου. Μια νύχτα γιορτής, που θέλει να περάσει μηνύματα αισιοδοξίας για την τοπική οικονομία. Να προσελκύσει επισκέπτες από τις γύρω περιοχές και το Βόλο, οι οποίοι θα συνδυάσουν μια βόλτα στην πόλη με τα ψώνια τους σε προνομιακές τιμές, θα περιπλανηθούν στις φωτισμένες πλατείες και τους πεζόδρομους και θα απολαύσουν... μισοτιμής τη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Κλείσιμο
Η «Λευκή Νύχτα» έχει στόχευση τουριστική και επιδίωξη της ΕΚΠΟΛ είναι ο Βόλος να βρεθεί στο κέντρο του ενδιαφέροντος και ταυτόχρονα να ωφεληθούν οι επαγγελματίες της περιοχής.
Το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός θα γίνει ένα καθορισμένο Σαββατοκύριακο του φθινοπώρου. Θα ξεκινήσει στις 7.00 το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι την Κυριακή το πρωί, με τα καταστήματα της πόλης να παραμένουν ανοιχτά προσφέροντας τα προϊόντα τους σε δελεαστικές τιμές, με σκοπό αφενός να ευχαριστήσουν το κοινό που τους στηρίζει, αφετέρου να τονωθεί η αλληλεγγύη αλλά και η τοπική αγορά σ’ αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα στο e-volos

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης