Πόρτο Χέλι: Μεταφέρθηκε στην Αθήνα η τραυματίας από τη σύγκρουση με θαλάσσιο ταξί

Πόρτο Χέλι: Μεταφέρθηκε στην Αθήνα η τραυματίας από τη σύγκρουση με θαλάσσιο ταξί

Yπέστη συντριπτικό κάταγμα στο ισχίο - O 6χρονος γιος της μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»

Ντου με καλάζνικοφ σε λεωφορεία από την Αλβανία
Πόρτο Χέλι: Μεταφέρθηκε στην Αθήνα η τραυματίας από τη σύγκρουση με θαλάσσιο ταξί
Στην Αθήνα για να χειρουργηθεί μεταφέρθηκε, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η γυναίκα που τραυματίστηκε από τη σύγκρουση τέντερ με θαλάσσιο ταξί στη θαλάσσια περιοχή Χινίτσας στο Πόρτο Χέλι, το βράδυ της Κυριακής.

Εκτός από τη 42χρονη μητέρα, η οποία υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο ισχίο, τραυματίστηκαν και τέσσερα ακόμη άτομα της οικογένειάς της, εκ των οποίων τρία παιδιά. Και οι πέντε τραυματίες που επέβαιναν στη βοηθητική λέμβο μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας του Κρανιδίου για τις πρώτες βοήθειες.

Κλείσιμο
Η μητέρα ωστόσο μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Αθήνας για να χειρουργηθεί, ενώ ο 6χρονος γιος της μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο του Ναυπλίου και ακολούθως στην Αθήνα, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», απ' όπου αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέχρι αύριο.

Το Sea Dream, όπως λέγεται το θαλάσσιο ταξί από το Πόρτο Χέλι, συγκρούστηκε το βράδυ με τη βοηθητική λέμβο (τέντερ) το βράδυ με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των πέντε ατόμων.

Για τη διακρίβωση των αιτίων του ατυχήματος προανάκριση διενεργεί το λιμεναρχείο Πόρτο Χελίου.

H Λιμενική Αρχή Πόρτο Χελίου που χειρίζεται την υπόθεση, πραγματοποίησε αλκοολμέτρηση στους κυβερνήτες των δύο εμπλεκόμενων σκαφών με αρνητικά αποτελέσματα.

Επίσης, κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ο κυβερνήτης του θαλασσίου ταξί αφέθηκε ελεύθερος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης