Σκιάθος: Συνελήφθη Αλβανός για ληστείες σε σούπερ μάρκετ και ταβέρνα

Σκιάθος: Συνελήφθη Αλβανός για ληστείες σε σούπερ μάρκετ και ταβέρνα

Η συνολική λεία ξεπερνούσε τις δέκα χιλιάδες ευρώ

Σκιάθος: Συνελήφθη Αλβανός για ληστείες σε σούπερ μάρκετ και ταβέρνα
Ακριβώς ένα χρόνο πριν συλληφθεί για τη διάρρηξη σε μια ταβέρνα στη Σκιάθο, είχε διαπράξει άλλη μια κλοπή σε ένα σούπερ μάρκετ του νησιού ένας 24χρονος Αλβανός που έπεσε στα χέρια των αστυνομικών! Και οι δυο διαρρήξεις είχαν πλούσια λεία σε μετρητά, αλλά στην τελευταία είχε και συνεργούς.

Ο νεαρός δράστης είχε συλληφθεί στις 28 Ιουνίου μαζί με δύο ομοεθνείς του ηλικίας 30 και 32 χρόνων, όταν εξακριβώθηκε ότι είχαν διαρρήξει την ταβέρνα ενός 71χρονου και είχαν αρπάξει ένα τσαντάκι με 3.200 ευρώ, τέσσερα βιβλιάρια καταθέσεων και διάφορα προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη. Στην κατοχή τους, όμως, βρέθηκαν μόνο 1.050 ευρώ που αποδόθηκαν στον 71χρονο, ενώ ο 24χρονος είχε ακόμη πάνω του μια κάρτα μεταφοράς χρημάτων, δύο πιστωτικές κάρτες και μία φινλανδική άδεια οδήγησης με στοιχεία άλλου προσώπου που ερευνάται αν είναι κλεμμένες.

Κλείσιμο
Η προανάκριση αποκάλυψε ότι μόνος του ο νεαρός αλλοδαπός είχε διαρρήξει στις 9 Ιουλίου του 2012 ένα σούπερ μάρκετ στη Σκιάθο, από το ταμείο του οποίου είχε κλέψει τότε 6.350 ευρώ! Έτσι, σχηματίστηκε σε βάρος του και νέα δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν αν συμμετείχε και σε άλλες κλοπές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης