Κατερίνη: Γονείς έκλεβαν μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους

Κατερίνη: Γονείς έκλεβαν μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους

Σε δύο διαφορετικές υποθέσεις δύο 14χρονα παιδιά αναγκάστηκαν να γίνουν συνεργοί για να ικανοποιήσουν τις παράνομες ορέξεις των γονιών τους

Κατερίνη: Γονείς έκλεβαν μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους
Με βοηθό την… 14χρονη κόρη της διέρρηξε την πόρτα του ενοικιαζόμενου δωματίου όπου έμεναν δύο Σέρβοι ηλικίας 37 και 51 χρονών μια 37χρονη Ελληνίδα στην Παραλία Κατερίνης και άρπαξε μέσα από τις αποσκευές τους 570 ευρώ!

Μάνα και κόρη τράπηκαν σε φυγή, αλλά κάποιοι τις είδαν και έδωσαν τις περιγραφές τους σε αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι κατάφεραν να τις εντοπίσουν λίγες ώρες αργότερα στην περιοχή Πέλεκα της Κατερίνης. Οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης κατηγορούμενες για κλοπή, ενώ η 37χρονη μητέρα κατηγορείται και για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Αλλά και στην πόλη της Κατερίνης, ένα ανήλικο αγόρι μόλις 14 χρόνων έπεισε μια 83χρονη γυναίκα να αγοράσει από τον πλανόδιο μικροπωλητή πατέρα του σεντόνια αξίας 40 ευρώ. Όσο εκείνη κοιτούσε τα εμπορεύματα, όμως, ο μικρός της άρπαξε το πορτοφόλι που περιείχε 8.000 ευρώ και τράπηκε σε φυγή μαζί με τον 39χρονο πατέρα του! Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς, συνελήφθησαν και ο ανήλικος υπέδειξε πού είχε κρύψει το πορτοφόλι, μέσα στο οποίο βρέθηκαν μόνο 3.410 ευρώ που αποδόθηκαν στην 83χρονη. Πατέρα και γιος παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης με κατηγορίες για κλοπή και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης