Εκρυβε τον κλεμμένο χαλκό κάτω από άχυρο

Εκρυβε τον κλεμμένο χαλκό κάτω από άχυρο

Ο οδηγός αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι λίγο νωρίτερα είχε καταστρέψει ένα μετασχηματιστή της Δ.Ε.Η. σε αγροτική περιοχή της Λάρισας και είχε γεμίσει τα τσουβάλια με το πολύτιμο περιεχόμενο που άρπαξε από το εσωτερικό του!

Εκρυβε τον κλεμμένο χαλκό κάτω από άχυρο
«Γάτες» αποδείχθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, που δεν ξεγελάστηκαν από το φορτίο με τις αχυρόμπαλες το οποίο μετέφερε στην καρότσα του φορτηγού του ένας 33χρονος στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Λάρισας - Φαρσάλων. Όταν ερεύνησαν εξονυχιστικά το άχυρο, ανακάλυψαν επιμελώς κρυμμένα δύο τσουβάλια με 80 κιλά χαλκού!

Ο οδηγός αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι λίγο νωρίτερα είχε καταστρέψει ένα μετασχηματιστή της Δ.Ε.Η. σε αγροτική περιοχή της Λάρισας και είχε γεμίσει τα τσουβάλια με το πολύτιμο περιεχόμενο που άρπαξε από το εσωτερικό του! Ο χαλκός επιστράφηκε σε υπεύθυνο της Επιχείρησης που υπέστη ζημιά ύψους 1.800 ευρώ, ενώ κατασχέθηκε το φορτηγό του «κυνηγού» χαλκού που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

*** Ακόμη και τα… παιδικά καρότσια γίνονται στόχοι κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας! Ένας 29χρονος μπήκε πρωί -πρωί στο σπίτι ενός 32χρονου στη Ραψάνη, άρπαξε ένα παιδικό καροτσάκι, το φόρτωσε στο Ι.Χ. φορτηγό του και έσπευσε να εξαφανιστεί. Τον εντόπισαν, όμως, οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, τον συνέλαβαν και επέστρεψαν το καροτσάκι στον ιδιοκτήτη του. Το φορτηγό κατασχέθηκε και ο 29χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης