Αλικαρνασσός: Βρήκαν τους ληστές να το... «φουντώνουν»!

Αλικαρνασσός: Βρήκαν τους ληστές να το... «φουντώνουν»!

Είχαν αρπάξει μετρητά και χρυσαφικά αξίας 40.000 ευρώ από οικία, αλλά συνελήφθησαν στο σπίτι του ενός να καπνίζουν χασίς

Αλικαρνασσός: Βρήκαν τους ληστές να το... «φουντώνουν»!
Το αυτόφωρο είχε περάσει προ πολλού, αλλά οι τρεις από τους τέσσερις κακοποιούς που είχαν ληστέψει δυο αδέλφια στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού και είχαν αρπάξει μετρητά και χρυσαφικά αξίας άνω των 40.000 ευρώ έδωσαν μόνοι τους τη δυνατότητα στους αστυνομικούς να τους συλλάβουν, αφού τους τσάκωσαν να... καπνίζουν αρειμανίως χασίς!

Οι δύο 29χρονοι Έλληνες συνελήφθησαν στο σπίτι του ενός από αυτούς μαζί με τον 32χρονο Αλβανό συνεργό τους και ομολόγησαν ότι, μαζί με έναν ακόμα Αλβανό που δεν έχει ταυτοποιηθεί, εκτελούσαν εντολές ενός 44χρονου Έλληνα που τους καθοδήγησε πώς να κάνουν τη ληστεία στις 19 Ιουνίου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ το σπίτι του ηθικού αυτουργού εντοπίστηκε και μέσα βρέθηκαν δυο ζευγάρια γάντια και δυο μάλλινες κουκούλες, όμως ούτε ο ίδιος βρέθηκε ούτε τα κλοπιμαία.

Οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους είχαν παραβιάσει την πόρτα του σπιτιού των θυμάτων και ξύπνησαν βίαια τον 61χρονο και την 58χρονη αδελφή του. Του χτύπησαν και τους ανάγκασαν να μείνουν ακίνητοι στα κρεβάτια τους, όπου τους έδεσαν για να μην προβάλουν αντίσταση. Στη συνέχεια, αναστάτωσαν όλο το σπίτι, ώσπου βρήκαν τα δύο μεταλλικά κουτιά ασφαλείας που περιείχαν την πολύτιμη λεία τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης