Νέος διαγωνισμός για τα έργα της γραμμής 4 του Μετρό

Νέος διαγωνισμός για τα έργα της γραμμής 4 του Μετρό

Ο διαγωνισμός ύψους 40 εκατ. ευρώ θα περιλαμβάνει τις αρχαιολογικές ανασκαφές και την μετακίνηση των δικτύων κοινής ωφέλειας, εργασίες που όπως έχει αποδείξει η ιστορία αποτελούν τις βασικές πηγές καθυστέρησης των τεχνικών έργων

Νέος διαγωνισμός για τα έργα της γραμμής 4 του Μετρό
Τον διαγωνισμό για τις πρόδρομες εργασίες στη γραμμή 4 του Μετρό 
σχεδιάζει να προκηρύξει μέχρι τα τέλη του μήνα, η Αττικό Μετρό προκειμένου να προχωρήσει η ωρίμανση του μεγάλου και απαιτητικού έργου.

Κλείσιμο
Ο διαγωνισμός ύψους 40 εκατ. ευρώ θα περιλαμβάνει τις αρχαιολογικές ανασκαφές και την μετακίνηση των δικτύων κοινής ωφέλειας, εργασίες που όπως έχει αποδείξει η ιστορία αποτελούν τις βασικές πηγές καθυστέρησης των τεχνικών έργων. Ιδιαίτερα στην περίπτωση της γραμμής 4 οι εργασίες αυτές, θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο το έργο της Αττικό Μετρό αφού θα γίνουν μέσα στην καρδιά της πόλης και σε περιοχές όπως η Κυψέλη, τα Εξάρχεια, το Κολωνάκι κ.α.

Οι πρόδρομες εργασίες είναι από τους πρώτους διαγωνισμούς του υπουργείου Υποδομών που θα γίνουν με ηλεκτρονική δημοπρασία και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που έχει καθυστερήσει η προκήρυξη του έργου. 

Διαβάστε περισσότερα στο Newmoney
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης