Ηπια άνοδος στο Χρηματιστήριο

Ηπια άνοδος στο Χρηματιστήριο

Πώς λειτούργησε η είδηση της επικείμενης «εξόδου» στις αγορές - Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με άνοδο 0,36% στις 848,99 μονάδες

Ηπια άνοδος στο Χρηματιστήριο
Στάση αναμονής τηρούν οι επενδυτές την πρώτη ημέρα της εβδομάδας, καθώς περιμένουν τις εξελίξεις αναφορικά με την δοκιμαστική έξοδο ή όχι στις αγορές αποτιμώντας παράλληλα τις λεπτομέρειες της έκθεσης του ΔΝΤ αλλά και την κίνηση του οίκου Standard & Poor's να αναβαθμίσει τις προοπτικές αλλά όχι το ίδιο το αξιόχρεο της χώρας.

Στο μεταξύ ανοίγει και η αυλαία της ανακοίνωσης των εταιρικών αποτελεσμάτων απ' αυτή την εβδομάδα, γεγονός που θα αποτελέσει καταλυτικός παράγοντας για την πορεία συγκεκριμένων μετοχών.

Κλείσιμο
Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με άνοδο 0,36% στις 848,99 μονάδες. Ο FTSE 25 έκλεισε με ήπια άνοδο 0,27%, ενώ ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης με απώλειες 0,4%. Οριακή άνοδος 0,16% για τις τραπεζικές μετοχές.

Στο ταμπλό ξεχωρίζουν η ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ που έκλεισε με άνοδο 2,52%, η Βιοχάλκο που έκλεισε με κέρδη 3,83% και ο Τιτάνας με άνοδο 2,24%. Στις τραπεζικές μετοχές η Alpha Bank έκλεισε ανοδικά 0,9% στα 2,27 ευρώ, η Εθνική έκλεισε αμετάβλητη στα 0,37 ευρώ, η Πειραιώς με άνοδο 0,38% στα 0,266 ευρώ και η Eurobank με απώλειες 0,99% στο 1 ευρώ.

Ο συνολικός τζίρος ανήλθε στα 60 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης