Μέσα στο α' τρίμηνο του 2018 ο διαγωνισμός για τον Πύργο Πειραιά

Μέσα στο α' τρίμηνο του 2018 ο διαγωνισμός για τον Πύργο Πειραιά

H δημοτική αρχή του Γιάννη Μώραλη δηλώνει εδώ και μήνες ότι έχει δεχθεί κρούσεις από Ελληνες και ξένους επενδυτές για την αξιοποίηση του Πύργου, ο οποίος, στην περίπτωση αυτή θα μπορούσε να αποφέρει έσοδα της τάξεως του 1,7 εκατ. ευρώ το χρόνο

Μέσα στο α' τρίμηνο του 2018 ο διαγωνισμός για τον Πύργο Πειραιά
Το επενδυτικό ενδιαφέρον στο λιμάνι του Πειραιά φαίνεται ότι επιφυλάσσει θετικές εξελίξεις τώρα για ένα από τα πιο γνωστά κτίρια του λιμανιού που παραμένει... σκελετός για παραπάνω από 40 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του πρώτου τριμήνου του 2018, η δημοτική αρχή του Πειραιά ετοιμάζεται να προχωρήσει στο επόμενο βήμα για την αξιοποίηση του Πύργου Πειραιά, ενός από τα πλέον πολυσυζητημένα ακίνητα του λιμανιού, το οποίο αποτελεί «τοπόσημο» για όλη την περιοχή. H δημοτική αρχή του Γιάννη Μώραλη δηλώνει εδώ και μήνες ότι έχει δεχθεί κρούσεις από Ελληνες και ξένους επενδυτές για την αξιοποίηση του Πύργου, ο οποίος, στην περίπτωση αυτή θα μπορούσε να αποφέρει έσοδα της τάξεως του 1,7 εκατ. ευρώ το χρόνο, κι αυτά μόνο από τα τέλη. Οι νεότερες πληροφορίες τώρα αναφέρουν ότι πρόκειται να προκηρυχθεί δημόσιος διαγωνισμός από το δήμο, στην ιδιοκτησία του οποίου βρίσκεται το ημιτελές κτίριο των 25 ορόφων, με το χρονοδιάγραμμα να παραπέμπει στις αρχές του 2018 για την προκήρυξη των διαγωνιστικών διαδικασιών.

Κλείσιμο
Η συγκυρία φαίνεται τώρα να ευνοεί περισσότερο σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, αφού αντίστοιχες προσπάθειες έχουν γίνει, ούκ ολίγες, στο πέρασμα των δύο τελευταίων δεκαετιών.

Διαβάστε περισσότερα στο Newmoney
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης