Wall Street: Οριακές διακυμάνσεις στους βασικούς δείκτες

Wall Street: Οριακές διακυμάνσεις στους βασικούς δείκτες

Με ήπια πτώση 0,1% στις 20.914 μονάδες έκλεισε ο Dow Jones - Με απώλειες 0,13% στις 2.378 μονάδες έκλεισε ο S&P 500 - Αμετάβλητος στις 5.901 μονάδες έκλεισε ο Nasdaq

Wall Street: Οριακές διακυμάνσεις στους βασικούς δείκτες
Εντός περιορισμένης κλίμακας διακύμανσης κινήθηκαν οι αμερικανικές μετοχές, με τις περισσότερες πιέσεις να ασκούνται στους κλάδους υγείας και χρηματοοικονομικών.

Με ήπια πτώση 0,1% στις 20.914 μονάδες έκλεισε ο Dow Jones, με απώλειες 0,13% στις 2.378 μονάδες έκλεισε ο S&P 500 ενώ αμετάβλητος στις 5.901 μονάδες έκλεισε ο Nasdaq.

Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε το περίφημο quadruple witching, δηλαδή η «λήξη» τριών ειδών options και προθεσμιακών συμβολαίων αλλά και λήξη options συγκεκριμένων μετοχών, γεγονός που κράτα «χαμηλά» την αγορά, ενώ ο εορτασμός της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου, μάλλον αποσπά αρκετά την προσοχή των επενδυτών, με δεδομένο ότι η Νέα Υόρκη είναι και το κέντρο των μεγαλύτερων εκδηλώσεων.

Σε μακροοικονομικό επίπεδο η βιομηχανική παραγωγή στις ΗΠΑ παρέμεινε αμετάβλητη τον Φεβρουάριο, ενώ η προκαταρκτική μέτρηση για τον δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν έδειξε ότι διαμορφώθηκε στις 97,6 μονάδες για τον Μάρτιο.

Οριακά χαμηλά οι αποδόσεις των ομολόγων, με αυτή του 2ετούς να φθάνει στο 1,32% και του 10ετούς στο 2,5%. Αμετάβλητος ο δείκτης δολαρίου, με το ευρώ να φθάνει στο 1,073 δολ. και το δολάριο να διαμορφώνεται κοντά στα 112,7 γεν.

Πρακτικά αμετάβλητος ο δείκτης «φόβου» VIX στο 11,3, ενώ στο δύο προς ένα το ισοζύγιο ανοδικών-πτωτικών μετοχών.

Πηγή: www.newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης