ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πτωτικό άνοιγμα στην Ευρώπη – Υποχωρεί και το πετρέλαιο

Πτωτικό άνοιγμα στην Ευρώπη – Υποχωρεί και το πετρέλαιο

Με πτώση άνοιξαν την εβδομάδα οι ευρωπαϊκές αγορές. Λόγος η πολιτική αβεβαιότητα που αυξάνεται στην Ιταλία λιγότερο από μια εβδομάδα πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα που μπορεί να φέρει ακόμα και…

Πτωτικό άνοιγμα στην Ευρώπη – Υποχωρεί και το πετρέλαιο
Με πτώση άνοιξαν την εβδομάδα οι ευρωπαϊκές αγορές. Λόγος η πολιτική αβεβαιότητα που αυξάνεται στην Ιταλία λιγότερο από μια εβδομάδα πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα που μπορεί να φέρει ακόμα και την παραίτηση του Ματέο Ρέντσι, αλλά και η μείωση των προσδοκιών για την επίτευξη συμφωνίας για μείωση της παραγωγής πετρελαίου, εξέλιξη που άσκησε περαιτέρω πιέσεις στην τιμή του μαύρου χρυσού.

Ο πανευρωπαϊκός Stoxx600 άνοιξε με απώλειες 0,27%. Αυτή την ώρα, ο FTSE100 στο -0,66%, o DAX στο -0,84% , o CAC40 με απώέιες 0,79%, o IBEX35 υποχωρεί 0,56%..

Κλείσιμο
Οι επενδυτές εμφανίζονται όλο και πιο ανήσυχοι για το ιταλικό δημοψήφισμα που, πέραν των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων που μπορεί να επιφέρει, δημιουργεί ανηυχίες και για την ανακεφαλαιοποίηση των ιταλικών τραπεζών.

Στο μεταξύ, το πετρέλαιο σημείωσε νέες απώλειες, ενώ σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθούν διμερείς συναντήσεις μεταξύ των μελών του ΟΠΕΚ, σε μια προσπάθεια να κλείσουν συμφωνία για τη μείωση της παραγωγής στη γενική συνάντηση που θα λάβει χώρα την Τετάρτη.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης