ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ντίξον: Η αξιολόγηση δεν θα ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο δίμηνο

Ντίξον: Η αξιολόγηση δεν θα ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο δίμηνο

«Ο κ. Σόιμπλε ενίοτε δεν είναι τόσο διπλωμάτης όσο θα θέλαμε», λέει ο αναλυτής του Reuters σχολιάζοντας τη φράση «Είναι η εφαρμογή, ανόητε»

Ντίξον: Η αξιολόγηση δεν θα ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο δίμηνο
Την εκτίμηση ότι η αξιολόγηση
δεν θα ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο δίμηνο διατύπωσε μιλώντας στο Mega
Κλείσιμο
, ο αναλυτής του Reuters, Χιούγκο Ντίξον.

«Αν είναι έτοιμος ο Τσίπρας να περάσει το νομοσχέδιο από τη Βουλή, τότε πιστεύω ότι υπάρχει προοπτική να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση έως το ορθόδοξο Πάσχα δηλαδή τον Μάιο. Δεν νομίζω να ολοκληρωθεί έως το καθολικό Πάσχα το οποίο είναι το Μάρτιο», αναφέρει χαρακτηριστικά, όπως μεταδίδει το megatv.com

Ο Ντίξον προβλέπει μάλιστα ότι τα μέτρα που θα κληθεί να πάρει η ελληνική κυβέρνηση θα είναι επώδυνα. «Κοινωνικά δίκαιο δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι επώδυνο αλλά ότι ο πόνος πρέπει να μοιραστεί με δίκαιο τρόπο» λέει και προσθέτει:

«Αυτό ήθελα να τονίσω. Ας μην κρύβουμε το γεγονός ότι θα είναι επώδυνο. Εναπόκειται στον κ. Τσίπρα να βρει τον τρόπο για να μοιραστεί ο πόνος όσο το δυνατόν πιο δίκαια».

Ο αναλυτής του Reuters σχολίασε στο Mega και τη φράση του Σόιμπλε στο Νταβός «είναι η εφαρμογή, ανόητε», σημειώνοντας:«Δεν πιστεύω ότι απευθυνόταν στον κ. Τσίπρα. Πιστεύω ότι ο κ. Σόιμπλε είχε δίκιο διότι το κλειδί για την Ελλάδα αυτήν τη στιγμή είναι η εφαρμογή. Η φράση μπορεί εύκολα να παρερμηνευτεί και ο κ. Σόιμπλε ενίοτε δεν είναι τόσο διπλωμάτης όσο θα θέλαμε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης