Με οριακή πτώση το κλείσιμο της Wall Street

Με οριακή πτώση το κλείσιμο της Wall Street

Ο Dow σημείωσε πτώση 23 μονάδων ή 0,13% στις 18.117 μονάδες, ο S&P 500 υποχώρησε 0,01% στις 2.110 μονάδες, ενώ ο Nasdaq κατέγραψε κέρδη 0,10% στις 4.961 μονάδες

Με οριακή πτώση το κλείσιμο της Wall Street
Υποχώρησαν την Δευτέρα οι αμερικανικές μετοχές από τα υψηλά της Παρασκευή, κλείνοντας με μεικτά πρόσημα, ενόψει των παρατηρήσεων για την αμερικανική οικονομία της επικεφαλής της FED, Janet Yellen, που αναμένονται στις επόμενες δύο μέρες.

Ο Dow σημείωσε πτώση 23 μονάδων ή 0,13% στις 18.117 μονάδες, ο S&P 500 υποχώρησε 0,01% στις 2.110 μονάδες, ενώ ο Nasdaq κατέγραψε κέρδη 0,10% στις 4.961 μονάδες.

Κλείσιμο
"Είχατε μία καλή πορεία μέχρι την περασμένη εβδομάδα ", δήλωσε ο Quincy Krosby , στρατηγικός αναλυτής αγοράς στην Prudential Financial . «Δεν είναι ασυνήθιστο για την αγορά να σταθεροποιείται (ενόψει της ομιλίας της Yellen)", σημειώνει.

Ο Nasdaq έκλεισε με άνοδο, καθώς η Apple σημείωσε άλλο ένα ιστορικό υψηλό, πάνω από τα 132 δολάρια στη μετοχή. Η κατασκευάστρια των iPhone ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι θα δαπανήσει 1,9 δισ. δολάρια για να κατασκευάσει άλλες δύο βάσεις δεδομένων στην Ευρώπη, η μία στην Ιρλανία και η άλλη στην Δανία.

Η Boeing επηρέασε τον Dow, σημειώνοντας πτώση 2%, αμέσως μετά την υποβάθμισή της από την Goldman Sachs σε "sell" από "neutral", σημειώνοντας ότι η εταιρεία είναι περισσότερο εκτεθημένη σε κινδύνους της αγοράς.

"Νομίζω ότι ξεχνιέται η Ελλάδα για χάρη της Yellen", αναφέρει ο Marc Chandler της Brown Brothers Harriman.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης