ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Απέτυχε στην ηθοποιία, έβγαλε δισ. παίζοντας με... λούτρινα ζωάκια

Απέτυχε στην ηθοποιία, έβγαλε δισ. παίζοντας με... λούτρινα ζωάκια

Ο Ty Tarner είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Νέας Υόρκης -Τα Beanie Babies κάνουν θραύση καθώς βγαίνουν σε περιορισμένο αριθμό 

Απέτυχε στην ηθοποιία, έβγαλε δισ. παίζοντας με... λούτρινα ζωάκια
O Ty Warner είχε όνειρο να γίνει ηθοποιός. Το όνειρο παρέμεινε όνειρο, αλλά εκείνος όχι μόνο βρήκε τελικά τον δρόμο του, αλλά έγινε και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Νέας Υόρκης.

Οχημα του πλουτισμού του, στάθηκαν τα λούτρινα ζωάκια, τα Babies που έριξε στην αγορά, χτίζοντας έτσι λιθαράκι – λιθαράκι μια ολόκληρη αυτοκρατορία που αυτή τη στιγμή εκτείνεται από το εμπόριο παιχνιδιών μέχρι το real estate.

Κλείσιμο
Η επιχείρηση με τα Beani Babies είχε τέτοια επιτυχία που κατάφερε να εκτοπίσει κολοσσούς στον τομέα του παιχνιδιού, όπως η Hasbro και η Mattel.

Η έμπνευση για τη δημιουργία τους του ήρθε κατά τη διάρκεια διακοπών στην Ιταλία. Δεν ήταν τόσο τα πρωτότυπα σχέδια όσο οι λαμπρές ιδέες που είχε σε ό,τι αφορά τις τακτικές μάρκετινγκ που χρησιμοποίησε. Μερικές εξ αυτών ήταν η περιορισμένη παραγωγή των προϊόντων του (η μαζική παραγωγή στη συνείδηση του καταναλωτή συχνά παραπέμπει στο ευτελές και το προχειροφτιαγμένο). Αλλη τακτική ήταν να μην ανακοινώνεται ακριβής ημερομηνία για το λανσάρισμα ενός νέου παιχνιδιού, ώστε ο κόσμος να το περιμένει με ολοένα αυξανόμενη ανυπομονησία και ενθουσιασμό.


Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης