Το «μενού» Στουρνάρα στην Ουάσιγκτον

Το «μενού» Στουρνάρα στην Ουάσιγκτον

Έχει κλειστεί ήδη γεύμα εργασίας για την ερχόμενη Κυριακή με την γεν. δ/ντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ και τον υπεύθυνο για το ελληνικό πρόγραμμα Ποουλ Τόμσεν

Το «μενού» Στουρνάρα στην Ουάσιγκτον
Ενεργό ρόλο στη διαπραγμάτευση για το χρέος θα έχει, όπως φαίνεται και ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος με τον υπ. Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για Ουάσιγκτον, για τη ετήσια Σύνοδο ΔΝΤ - Παγκόσμιας Τράπεζας. 
 
Ήδη πληροφορίες αναφέρουν ότι η ατζέντα με τα ραντεβού έχει γεμίσει. Έχει κλειστεί ήδη γεύμα εργασίας για την ερχόμενη Κυριακή με την γεν. δ/ντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ και τον υπεύθυνο για το ελληνικό πρόγραμμα Ποουλ Τόμσεν. Επιπλέον ο κ. Στουρνάρας θα συναντηθεί  με κεντρικούς τραπεζίτες κι άλλων χωρών ενώ έχει κλειστεί ραντεβού και με τον αναπλ. υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ. 
 
Κλείσιμο
Ολες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο γεγονός ότι γίνεται μια μεγάλη προετοιμασία για να προχωρήσει η διαδικασία αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους το συντομότερο δυνατόν. Και αυτό θα είναι το κύριο ζήτημα των συζητήσεων στην Ουάσιγκτον.


Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης