Mεικτές τάσεις στη Wall με "οδηγό" τα στοιχεία για την αγορά εργασίας και τα εταιρικά κέρδη

Mεικτές τάσεις στη Wall με "οδηγό" τα στοιχεία για την αγορά εργασίας και τα εταιρικά κέρδη

Ο Dow σημείωσε κέρδη 0,20% στις 16.551 μονάδες, ο S&P 500 υποχώρησε 0,12% στις 1.876 μονάδες ενώ ο Nasdaq κατέγραψε πτώση 0,41% στις 4.051 μονάδες

Διαζύγιο: Μια επώδυνη εμπειρία  για τα παιδιά
Mεικτές τάσεις στη Wall με "οδηγό" τα στοιχεία για την αγορά εργασίας και τα εταιρικά κέρδη
Κυρίως πτωτικά έκλεισαν οι αμερικανικές μετοχές με τον  S&P 500 να υποχωρεί αφού είχε πλησιάσει ενδοσυνεδριακά το ιστορικό υψηλό του ενώ ο Nasdaq επέκτεινε για τρίτη ημέρα τις απώλειες του, καθώς οι επενδυτές επηρεάστηκαν από τα μεικτά εταιρικά κέρδη.

Ο Dow σημείωσε κέρδη 0,20% στις 16.551 μονάδες, ο S&P 500 υποχώρησε 0,12% στις 1.876 μονάδες ενώ ο Nasdaq κατέγραψε πτώση 0,41% στις 4.051 μονάδες.

Κλείσιμο
Οι επενδυτές είναι προσεκτικοί σχετικά με τη δέσμευση των χρημάτων τους τις τελευταίες ημέρες εν μέσω αύξησης της μεταβλητότητας της αγοράς.

Αναταράξεις στο παρελθόν σε πρόσφατες ισχυρές επιδόσεις των μετοχών διαδικτύου και της βιοτεχνολογίας τομείς είχαν προκαλέσει  βαριές απώλειες για πολλούς επενδυτές. Τον Απρίλιο, τα hedge funds δημοσίευσαν την πρώτη σε δύο χρόνια μηνιαία back-to-back πτώση.

Η Amazon.com σημείωσε πτώση 1,5% και η  E*Trade Financial Corp υποχώρησε 2,12% σημειώνοντας τις μεγαλύτερες απώλειες μεταξύ των ιντερνετικών μετοχών.

Η Tesla Motors υποχώρησε 11,30%  όταν ανακοίνωσε ότι η σφιχτή πολιτική στις προμήθειες μπαταριών θα συνεχίσει και θα συγκρατήσει την ανάπτυξη της εταιρείας ενώ η Keurig Green Mountain Inc. σημείωσε άνοδο 12,99% και η 21st Century Fox Inc. σημείωσε κέρδη 6,62%  καθώς ανακοίνωσαν κέρδη υψηλότερα του αναμενόμενου.

Διαβάστε περισσότερα από το newmoney.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης