Ευάγγελος Μυτιληναίος: Η έξοδος στις αγορές πρέπει να γίνει προσεκτικά

Ευάγγελος Μυτιληναίος: Η έξοδος στις αγορές πρέπει να γίνει προσεκτικά

Εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, εκτιμώντας πως έρχονται καλύτερες μέρες για τη χώρα

Ευάγγελος Μυτιληναίος: Η έξοδος στις αγορές πρέπει να γίνει προσεκτικά
Τον πρόεδρο του Ομίλου Μυτιληναίος, κ. Ευάγγελο Μυτιληναίο, τον οποίο χαρακτήρισε ως «κορυφαίο επιχειρηματία του χώρου της βαριάς βιομηχανίας», που κατάφερε οι επιχειρήσεις του να σημειώσουν κέρδη καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης, φιλοξένησε την Τρίτη η εκπομπή “The Pulse” του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου Bloomberg.

Στο πλαίσιο ζωντανής συνέντευξης με τον ανταποκριτή του μέσου στην Αθήνα, κ. David Tweed, ο κ. Μυτιληναίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, εκτιμώντας πως έρχονται καλύτερες μέρες για τη χώρα. Στο σχόλιο του δημοσιογράφου για την απόκλιση που υπάρχει ανάμεσα στα βελτιούμενα μεγέθη και την οικονομική κατάσταση των απλών πολιτών, ο κ. Μυτιληναίος συμφώνησε πως όντως η βελτίωση της οικονομίας αποτυπώνεται προς το παρόν μόνο σε μακροοικονομικό επίπεδο και δεν είναι ακόμη ορατή στο μικροοικονομικό, καθώς η πραγματική οικονομία εξακολουθεί να υποφέρει, και αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε δείκτες όπως αυτός της ανεργίας.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα από το newmoney.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης