Κόλπος των Μουσών: Μια επένδυση 500 εκατομμυρίων ευρώ στον Κορινθιακό

Κόλπος των Μουσών: Μια επένδυση 500 εκατομμυρίων ευρώ στον Κορινθιακό

Μια ονειρική περιοχή στην Ελλάδα, μια άγονη παρθένα παραλία που προορίζεται για τις πιο ειδυλλιακές διακοπές, πρόκειται να μεταμορφωθεί σε ένα μαγευτικό θέρετρο από Έλληνες επενδυτές.

Κόλπος των Μουσών: Μια επένδυση 500 εκατομμυρίων ευρώ στον Κορινθιακό
Στο όρος του Ελικώνα, η ελληνική μυθολογία αναφέρει ότι κατοικούσαν δύο Μούσες, η Αγανίππη και η Ιπποκρήνη. Ο Ησίοδος αναφέρεται στο ελληνικό βουνό, εξυμνώντας το. Έρως και Μούσες σύμφωνα με τον Ησίοδο είχαν εκεί ιερά και ενέπνευσαν τον ποιητή.Στον Ελικώνα βρισκόταν επίσης η πηγή όπου ο Νάρκισσος εμπνεύστηκε από την ίδια του την ομορφιά.Έτσι ο Ελικών έγινε το έμβλημα της ποιητικής έμπνευσης, της ομορφιάς και του έρωτα.
Δίπλα σε αυτή τη μαγευτική και γεμάτη ιστορία τοποθεσία βρίσκεται ένα μοναδικό παραλιακό κτήμα 800 στρεμμάτων που διψάει για ανάπτυξη. Συνδυάζει θάλασσα - κόλπος των Μουσών και βουνό - Αράχωβα 40 χλμ. μαζί με μια αμφιθεατρική θέα.

Το κτήμα βρίσκεται στην περιοχή Αγ. Άννης του Νομού Βοιωτίας στον Β. Κορινθιακό κόλπο (απέναντι από το Ξυλόκαστρο ) και σε απόσταση 130 περίπου χλμ. από την Αθήνα. Βρίσκεται ακόμη κοντά από το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού και τους παγκόσμιας ακτινοβολίας αρχαιολογικούς χώρους των Δελφών.

Και τώρα, στα πλαίσια της ελληνικής επιχειρηματικότητας που ξαναβρίσκει το βήμα της, το κτήμα θα μετατραπεί στους επόμενους μήνες σε ένα μοναδικό στον βόρειο Κορινθιακό κόλπο θέρετρο, που θα διατηρεί το φυσικό του κάλλος, αυξάνοντας την τουριστική αξιοποίηση του αλλά και της ευρύτερης περιοχής λόγω των πλεονεκτημάτων που παρουσιάζει. Ιδανική ευκαιρία για μεσοπρόθεσμες επενδύσεις αλλά και για να πραγματοποιήσει ο κάθε Έλληνας το όνειρο μιας εξοχικής κατοικίας, σε μία φανταστική παραλία μακριά από τα καυσαέρια και πολύ κοντά στην Αθήνα, ένα project που ξεκινάει από μια ελληνική εταιρεία.

Κλείσιμο










Περισσότερες πληροφορίες στο
delficlub.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης