Εντυπωσιακό «rebound» στο Xρηματιστήριο

Εντυπωσιακό «rebound» στο Xρηματιστήριο

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 1222,88 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,62%



Εντυπωσιακό «rebound» στο Xρηματιστήριο
Eντυπωσιακή η Αθήνα, σήμερα, γύρισε σε κέρδη ύστερα απο πτώση έως και 1,79%. Και το εντυπωσιακότερο ήταν πως μια ομάδα μετοχών γύρισε στην άνοδο, ενω αρχικά φαίνονταν πως οι μετοχές κατέγραφαν σημαντική πτώση έως και κατάρρευση.

Η αγορά, ως συνήθως, ξεκίνησε ανοδικά και μετά απο 1,5 ώρα άρχισε να πιέζεται με αποτέλεσμα να χάσει τις 1200 μονάδες και να φθάσει έως τις 1193 μονάδες. Στο κρίσιμο τεχνικό σημείο σηγμειώθηκαν στηρίξεις απο τους αγοραστές, και δεν είχαμε απλώς επαναφορά, αλλά πλήρη επικράτηση των long αγοραστών.

Κλείσιμο
Η επαναφορά σημειώθηκε μάλιστα την ημέρα που δημοσιεύθηκαν οι δημοσκοπήσεις για την πρωτιά του Σύριζα, ένα θέμα που ανησυχεί ούτως ή άλλως  ορισμάνους απο τους ξένους επενδυτές.

Τελικώς, ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 1222,88 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,62%.
Οι μετοχές που επικράτησαν σήμερα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως οι “νικητές” δείχνοντας και το ενδιαφέρον που υπάρχει γι αυτές σε μια δύσκολη συνεδρίαση.

Συγκεκριμένα, με υπεραπόδοση 4,35% η Jumbo στα 12,94 ευρώ  ο ΟΤΕ κατέγραψε άνοδο 2,66% στα 10,79 ευρώ, η Τράπεζα Πειραιώς στα 1,78 ευρώ με 2,30%. Κέρδη 0,93% για την Coca – cola στα 21,70 ευρώ. Στα 105,7 εκατ. ευρώ, με πακέτα 6,9 εκατ. ευρω.                                                 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης