Charlize Theron και James McAvoy μαζί σε θρίλερ

Charlize Theron και James McAvoy μαζί σε θρίλερ

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην Ευρώπη

Charlize Theron και James McAvoy μαζί σε θρίλερ
Σε ένα συναρπαστικό θρίλερ πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν η Σαρλίζ Θερόν και ο Τζέιμς Μακαβόι όπως αποκάλυψε το «Entertainment Weekly». Το θρίλερ «Παγωμένη Πόλη» (The Coldest City) γυρίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην Ευρώπη και 
θα κυκλοφορήσει από την εταιρεία παραγωγής «Focus Features» στις 11 Αυγούστου του 2017.

Κλείσιμο
Βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Άντονι Τζόνστον και διαδραματίζεται στο Βερολίνο την παραμονή της κατάρρευσης του τείχους, όταν η Λορέιν Μπρούτον (Σαρλίζ Θερόν), που είναι μία κατάσκοπος υψηλού επίπεδου της ΜΙ6, βρίσκεται σε έναν κύκλο κατασκοπείας. Ο επικεφαλής του σταθμού Ντέιβιντ Πέρσιβαλ (Τζέιμς Μακαβόι) παίρνει εντολή να συνεργαστεί με την Μπρούτον, προκειμένου να αποκαλύψει την αλήθεια που βρίσκεται πίσω από τον μυστηριώδη θάνατο ενός μυστικού πράκτορα.

Σκηνές από την ταινία




Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει κάνει ο ηθοποιός Ντέιβιντ Λιτς, ο οποίος μάλιστα άφησε την ταινία «John Wick 2» για να ασχοληθεί με το έργο. Το σενάριο έγραψε ο Καρτ Τζόνσταντ, ο οποίος έγραψε το σενάριο για τους «300» και για την επερχόμενη ταινία «Justice League», η πρώτη ταινία του Άκουαμαν.

Στην ταινία παίζουν ακόμα ο Τζον Γκούντμαν, η Σοφία Μπουτέλα, ο Τιλ Σβάιγκερ, ο Τζέιμς Φόκνερ, ο Έντι Μάρσαν, ο Ρόλαντ Μούλερ, ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ και ο Τόμπι Τζόουνς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης