«Το Μυστικό του Δικαστή»

«Το Μυστικό του Δικαστή»

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω που μπορούν να σε καταδικάσουν σε αιώνια αγάπη, με ένα τους βλέμμα μονάχα… 

«Το Μυστικό του Δικαστή»
Η ταινία που έκλεψε τις εντυπώσεις και καταχειροκροτήθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας, κερδίζοντας τα βραβεία σεναρίου και ανδρικής ερμηνείας, έρχεται στην Ελλάδα από την Πέμπτη 10 Μαρτίου!
Ο Ξαβιέ Ρασίν είναι ο σκληρός, περίεργος και δυσπρόσιτος Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου που εμπνέει ταυτόχρονα φόβο και σεβασμό. Το παρατσούκλι του είναι ο «Διψήφιος Δικαστής», γιατί πάντα επιβάλλει ποινές τουλάχιστον δέκα ετών. Χωρίς ιδιαίτερο ενθουσιασμό για τη συνηθισμένη και προβλέψιμη καθημερινότητά του ή σεβασμό και ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που συναναστρέφεται στο εργασιακό του περιβάλλον, ο αυστηρός δικαστής δεν προσδοκά ιδιαίτερες συγκινήσεις από τη ζωή του.

Κλείσιμο


Τα πάντα αλλάζουν τη μέρα που ο Ρασίν συναντά την Μπιρζίτ Λόρενσεν-Κοτερέ… Όταν εκείνη είναι ένορκος στη δίκη ενός άνδρα που κατηγορείται για φόνο, ο χρόνος παγώνει και το μόνο που απασχολεί τον στριφνό πρόεδρο είναι να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί της. Όμως αυτή δεν ήταν η πρώτη συνάντηση τους, καθώς, όταν έξι χρόνια πριν τα μονοπάτια τους είχαν διασταυρωθεί για πρώτη φορά, ο Ρασίν την είχε ερωτευτεί παράφορα και σχεδόν μυστικά. Ήταν ίσως η μόνη γυναίκα που αγάπησε ποτέ…

Μία ιστορία αγάπης και μια δικαστική υπόθεση περιπλέκονται με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο στο ερωτικό δράμα «Το Μυστικό του Δικαστή», με πρωταγωνιστή τον Φαμπρίς Λουκινί.
Πέμπτη 10 Μαρτίου στους κινηματογράφους από την Odeon. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης