Carol: Πάθος, ηδονή και αγάπη για ζωή σε μια ταινία - σταθμό για τον έρωτα!

Carol: Πάθος, ηδονή και αγάπη για ζωή σε μια ταινία - σταθμό για τον έρωτα!

Η Κέιτ Μπλάνσετ, η αυστραλιανή βασίλισσα του σινεμά που καταφέρνει πάντα να κάνει το Χόλιγουντ να υποκλίνεται μπροστά της, επιστρέφει κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε.

Carol: Πάθος, ηδονή και αγάπη για ζωή σε μια ταινία - σταθμό για τον έρωτα!
Αυτή τη φορά συμπαρασέρνει την ταλαντούχα Ρούνι Μάρα σ’ έναν απρόβλεπτο και συναρπαστικό κινηματογραφικό έρωτα που οδεύει ολοταχώς προς τα φετινά βραβεία Όσκαρ!   

Συζητήθηκε όσο λίγα βιβλία, από τη δεκαετία του 1950 μέχρι σήμερα, αναδεικνύοντας ένα σημαντικότατο θέμα-ταμπού που σοκάρει διαχρονικά τις συντηρητικές κοινωνικές δομές. Φέτος, το σπουδαίο μυθιστόρημα «The Price of Salt» της Πατρίσια Χάισμιθ
Κλείσιμο
(«Ο Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ») έγινε ταινία μέσα από την πάντα ανήσυχη κινηματογραφική κάμερα του Τοντ Χέινς, αποσπώντας ήδη πάμπολλα βραβεία για την ξεχωριστή ματιά αλλά και τις μοναδικές της ερμηνείες. Τώρα, λίγο πριν ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες για τα κορυφαία κινηματογραφικά βραβεία της χρονιάς, η «Carol» θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί.



Νέα Υόρκη, στις αρχές της δεκαετίας του ’50. Η νεαρή Τερέζ Μπέλιβετ εργάζεται σε ένα πολυκατάστημα του Μανχάταν κι ονειρεύεται μια πιο συναρπαστική ζωή, όταν γνωρίζει την Κάρολ Άιρντ, μία γοητευτική μεγαλύτερη γυναίκα παγιδευμένη σε έναν αποτυχημένο γάμο. Σύντομα, η αθώα πρώτη συνάντησή τους δίνει τη θέση της σε μια βαθύτερη σχέση.



Ενώ η Κάρολ απελευθερώνεται από τα δεσμά του γάμου της, ο πρώην άντρας της αντεπιτίθεται αμφισβητώντας την ικανότητά της ως μητέρα, όταν αποκαλύπτεται η σχέση της Κάρολ με την Τερέζ. Καθώς η Κάρολ και η Τερέζ κάνουν την απόδρασή τους από την πόλη, αφήνοντας πίσω τη ζωή τους, μία αντιπαράθεση θα δοκιμάσει την εικόνα των δύο γυναικών για τις ίδιες, καθώς και την αφοσίωσή τους.

«Carol»: Από τις 3 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης