Το «Twin Peaks» επιστρέφει στις οθόνες!

Το «Twin Peaks» επιστρέφει στις οθόνες!

Η εταιρία Showtime ανακοίνωσε το remake της σειράς «Twin Peaks», το οποίο θα αποτελείται από 9 επεισόδια που θα βγουν στον αέρα το 2016

Το «Twin Peaks» επιστρέφει στις οθόνες!
Η σουρεαλιστική σειρά «Twin Peaks» παιζόταν στις αρχές της δεκαετίας του '90 και τότε είχε μετατραπεί σε τηλεοπτικό φαινόμενο με ορκισμένους fan. Για όλους αυτούς τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς η εταιρία Showtime θα φέρει τη σειρά «πίσω στη ζωή» και στους τηλεοπτικούς δέκτες, γυρίζοντας 9 καινούργια επεισόδια που θα βγουν στον αέρα το 2016.

Ο David Lynch και ο Mark Frost, οι δημιουργοί της αρχικής σειράς, είναι αυτοί που θα επιμεληθούν τα 9 καινούργια επεισόδια, με τον Lynch στη σκηνοθεσία.

Κλείσιμο
Οι πρωταγωνιστές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Η αρχική σειρά προβλήθηκε απ' το ABC τον Απρίλιο του 1990 μέχρι τον Ιούνιο του 1991, με πρωταγωνιστή τον Kyle MacLachlan ως πράκτορα Dale Cooper, που ήρθε στην πόλη Twin Peaks για να εξιχνιάσει το φόνο της Pulmer.

Ο πρόεδρος της Showtime, David Nevins, δήλωσε: «Δεν έχω ιδέα πού θα μας οδηγήσει η αναβίωση του Dale Cooper, όμως είμαι σίγουρος ότι θα είναι κάτι υπέροχο και μυστηριώδες».

«Ο ιδιαίτερος κόσμος του Twin Peaks επιστρέφει στη ζωή» δηλώνουν οι Lynch και Frost. «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το μυστήριο που θα ακολουθήσει» προσθέτουν.

Το αρχικό κοινό της σειράς ήταν ενθουσιώδες, όμως μέχρι την άνοιξη του 1991 και εντελώς ξαφνικά η σειρά έπεσε στη θέση 85 ανάμεσα στις 89 σειρές που αξιολογήθηκαν. Οι άνθρωποι του ABC αποφάσισαν τότε οι διαδικασίες να επιταχυνθούν και ο φόνος να εξιχνιαστεί άμεσα, όπως και έγινε. Ο Lynch και ο Frost αργότερα είπαν πως το ABC «κατακρεούργησε» τη σειρά, ανακαλώντας τα χρονοδιαγράμματα και επιμένοντας ο φόνος να εξιχνιαστεί- πράγμα που ο Lynch και οι άλλοι δημιουργοί δεν είχαν καμία πρόθεση να κάνουν.

Η σειρά ενέπνευσε τη δημιουργία της ταινίας «Twin Peaks: Fire Walk With Me» που προβλήθηκε το 1992.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης