Αυτοί είναι οι 20 νικητές του διαγωνισμού μας για την πρεμιέρα του Dallas Buyers Club

Αυτοί είναι οι 20 νικητές του διαγωνισμού μας για την πρεμιέρα του Dallas Buyers Club

Ευχαριστούμε για την μεγάλη συμμετοχή! Για όσους δεν πρόλαβαν θα υπάρξουν καινούριοι διαγωνισμοί

Αυτοί είναι οι 20 νικητές του διαγωνισμού μας για την πρεμιέρα του Dallas Buyers Club
Αυτοί είναι οι 20 πρώτοι που έστειλαν e-mail στη διεύθυνση protothemaonline@gmail.com με τίτλο «Dallas Buyers Club πρεμιέρα» κερδίζοντας από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας (Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου στον κινηματογράφο Ιντεάλ, Πανεπιστημίου 46. Ώρα Προσέλευσης 20:30 / Ώρα έναρξης 21:00).

Το protothema.gr ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

Κλείσιμο
Οι νικητές του διαγωνισμού θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους στην είσοδο του κινηματογράφου Ιντεάλ, από τις 20:30 της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου.

Οι 20 τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για το «Dallas Buyers Club» είναι:

1) antigoni.papadatou@gmail.com
2) grigorios.papaioannou@alpha.gr 
3) rena.panagiotou@philips.com
4) mkavvadia@maestro.gr
5) nickzeli@hotmail.com
6) irini@ldk.gr
7) ktsolakidi@mou.gr
8) maria13861386@hotmail.com
9) beekoz@gmail.com
10) evavidali@yahoo.gr
11) costaspir@yahoo.gr
12) babastrouf@yahoo.com
13) KalentziV@piraeusbank.gr
14) m.petraki@versal.gr
15) kdimakop@med.uoa.gr
16) denspyro@yahoo.com
17) aufshart@yahoo.gr
18) ddebuty@golden-fs.com
19) joannamplin@hotmail.com
20) stergio.se@gmail.com


Το «Dallas Buyers Club» είναι μια από τις μεγάλες και πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς. Πρόκειται για μια άκρως επιτυχημένη κινηματογραφική μεταφορά της αληθινής ιστορίας ενός ανθρώπου που χρειάστηκε να βουλιάξει σε όλα αυτά τα οποία αφόριζε, για να βρει τελικά τον εαυτό του.

Ο Matthew McConaughey πρωταγωνιστεί ενσαρκώνοντας έναν, στα όρια του άξεστου, καουμπόι/ηλεκτρολόγο και θα μπορούσε να κλέψει την παράσταση αν στο πλάι του δεν πρωταγωνιστούσε ο εξίσου καθηλωτικός Jared Leto.  Εκτός από την εντυπωσιακή σωματική τους μεταμόρφωση, αυτό που τους αναβαθμίζει στην κατηγορία της αξέχαστης ερμηνείας είναι η αφοσίωση και η ειλικρίνεια με την οποία αποδίδουν τις πτυχές του χαρακτήρα τους στα χαμηλά και στα υψηλά που τους επιφυλάσσει αυτή η γλυκόπικρη ιστορία.



Γέννημα θρέμμα Τεξανός, ο Ron Woodroof είναι ηλεκτρολόγος και καουμπόι σε ροντέο που διάγει έκλυτο βίο χωρίς καμία έννοια για την επόμενη μέρα. Το 1985, ο Ron χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του ξαφνικά, όταν οι γιατροί κάνουν διάγνωση ότι πάσχει από τον ιό H.I.V. και του δίνουν μόνο 30 μέρες ζωής.

Όμως, ο Ron δεν είναι διατεθειμένος να δεχτεί αυτή τη θανατική ποινή. Μετά από υπερεντατική έρευνα ανακαλύπτει ότι υπάρχει έλλειψη πιστοποιημένων φαρμάκων και θεραπειών στις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε περνάει τα σύνορα και φτάνει Μεξικό, αγνοώντας τις οδηγίες του γιατρού του. Παρ’ όλο που είναι ομοφοβικός, ο Ron συνασπίζεται με έναν αναπάντεχο σύμμαχο, έναν επίσης οροθετικό τρανσέξουαλ που μοιράζονται το ίδιο πάθος για ζωή.

Οι δυο τους διακρίνονται για το επιχειρηματικό τους πνεύμα και ιδρύουν ένα κλαμπ, όπου οι οροθετικοί έχουν πρόσβαση σε φάρμακα με μηνιαία συνδρομή. Η παρέα μεγαλώνει και ο Ron μάχεται όχι μόνο για την επιβίωση αλλά και για θέματα αποδοχής. Στα χρόνια που ακολούθησαν τη διάγνωση του ο Ron θα ζήσει πιο έντονα από ποτέ.

Στις αίθουσες από τις 13/2 από τη Feelgood Entertainment
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης