To συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Ελληνοαμερικανίδας Τρέισι Γκάρβις Γκρέιβς “Στο Νησί” είναι στο ΘΕΜΑ!

To συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Ελληνοαμερικανίδας Τρέισι Γκάρβις Γκρέιβς “Στο Νησί” είναι στο ΘΕΜΑ!

Mόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

To συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Ελληνοαμερικανίδας Τρέισι Γκάρβις Γκρέιβς “Στο Νησί” είναι στο ΘΕΜΑ!


Το βιβλίο που ξεκίνησε σαν αυτοέκδοση, διαδόθηκε από στόμα σε στόμα, έγινε best seller στη λίστα των New York Times και εκδοτικό φαινόμενο σε 29 ακόμα γλώσσες είναι εκτάκτως το Σάββατο στο ΘΕΜΑ!

Κλείσιμο

Η Ελληνοαμερικανίδα συγγραφέας αφηγείται, υπογείως, μια ερωτική ιστορία. Αλλά και μια περιπέτεια γεμάτη ανατροπές, που κρατά τον αναγνώστη σε αγωνία για τη μοίρα μιας 30αρας και του ανήλικου εραστή της.

Τη σωτηρία των πρωταγωνιστών -κυρίως από τους κρυφούς τους πόθους- πραγματεύεται το καταπληκτικό και εξαιρετικά πρωτότυπο μυθιστόρημα «Στο Νησί». Μια τριαντάχρονη γυναίκα και ένας μαθητής που έχει τα μισά της χρόνια βρίσκονται, κάτω από εντελώς αλλόκοτες συνθήκες, να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της επιβίωσης σε ένα έρημο νησί.

Η ελληνοαμερικανικής καταγωγής συγγραφέας Τρέισι Γκάρβις Γκρέιβς παίζει με τις φαντασιώσεις του αναγνώστη: Και, ναι, οι δύο ήρωες του μυθιστορήματός της θα ερωτευτούν ο ένας τον άλλον, μόνο που αυτό δεν θα είναι το φινάλε, αλλά η εκκίνηση της μεγάλης περιπέτειάς τους. Διότι, εκτός από την ακατανίκητη ερωτική έλξη, τις ιδιαίτερες συνθήκες της απομόνωσης από τον κόσμο και την καθιερωμένη ηθική, υπάρχει πλήθος κινδύνων που απειλούν τους δύο εραστές με έξωση από τον μικρό τους παράδεισο. Και οι περισσότεροι, οι πιο σοβαροί από αυτούς τους κινδύνους θα ξεπηδήσουν, όχι από το αφιλόξενο περιβάλλον του νησιού, αλλά μέσα από τον ίδιο τους τον εαυτό.

Μην χάσετε λοιπόν εκτάκτως το Σάββατο το Πρώτο ΘΕΜΑ και το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Τρέισι Γκάρβις Γκρέιβς «Στο Νησί», που θα σας καθηλώσει.

Μην το χάσετε!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης