Το συναρπαστικό μυθιστόρημα του Γιώργου Παπαχρήστου «Το 3 και το 7» είναι στο ΘΕΜΑ

Το συναρπαστικό μυθιστόρημα του Γιώργου Παπαχρήστου «Το 3 και το 7» είναι στο ΘΕΜΑ

μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

Το συναρπαστικό μυθιστόρημα του Γιώργου Παπαχρήστου «Το 3 και το 7» είναι στο ΘΕΜΑ

Η απιστία αλλά και το ερωτικό πάθος, η προδοσία αλλά και η εκδίκηση είναι τα συστατικά που αναμιγνύονται αριστοτεχνικά στο μυθιστόρημα ενός σπουδαίου «γραφιά» και τεχνίτη του λόγου.



Κλείσιμο

 

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο το συναρπαστικό μυθιστόρημα «Το 3 και το 7» του Γιώργου Παπαχρήστου είναι στο ΘΕΜΑ!

 

«Η σχέση τους ξεκίνησε με καλές προϋποθέσεις, και στο σεξ, αναγκαία και ικανή προϋπόθεση, όπως λένε στα μαθηματικά, ήταν όλα περίφημα, με την Τζένη να αποδεικνύει κάθε φορά ότι ακόμη και σ’ αυτό υπάρχει πάντα μια πρώτη φορά. Τόση φαντασία και όρεξη είχε. Όμως στα υπόλοιπα ο καθηγητής άρχισε από νωρίς να έχει ζωηρές επιφυλάξεις για τη γυναίκα που ήταν μαζί του. Με ασήμαντες αφορμές τού παρουσίαζε στοιχεία ενός χαρακτήρα που δεν του άρεσε καθόλου και επιπλέον τον έβαζαν στον πειρασμό να σκεφτεί σοβαρά τι ακριβώς ζητούσε αυτή η γυναίκα από εκείνον. Οι σκηνές, που με τον καιρό αυξάνονταν σε ένταση με γεωμετρική πρόοδο, του δημιουργούσαν πολλές φορές την αίσθηση ότι ήταν στημένες, προκειμένου να κρατά συνεχώς και τον ίδιο σε ένταση. Να μην μπορεί να αισθανθεί ποτέ ήσυχος. Να μην εφησυχάζει στιγμή και για τίποτε».

Με φράσεις όπως οι προηγούμενες, ο Γιώργος Παπαχρήστος πλέκει τον ιστό ενός μυθιστορήματος που περιεργάζεται τις ανθρώπινες αδυναμίες, στις πιο σκοτεινές και επικίνδυνες πτυχές τους. Ο κεντρικός ήρωας είναι ένας ασυγκράτητος λάτρης του γυναικείου φύλου, ένας καθηγητής ιατρικής που εκμεταλλεύεται κάθε πιθανό και απίθανο μέσον προκειμένου να κατακτήσει τον εκάστοτε θηλυκό στόχο του. Αυτό όμως ισχύει έως ότου διαπράξει το μοιραίο του λάθος -πληκτρολογώντας τον λάθος αριθμό στο κινητό του τηλέφωνο. Και τότε τα γρανάζια στο αδυσώπητο παιχνίδι της μοίρας τίθενται σε κίνηση. Εις βάρος του.

 

Μην χάσετε εκτάκτως αυτό το Σάββατο το Πρώτο ΘΕΜΑ και το συναρπαστικό μυθιστόρημα «Το 3 και το 7» του Γιώργου Παπαχρήστου.


 

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην τo χάσετε!






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης