5 δευτερόλεπτα πριν την αγάπη : Ερωτική λογοτεχνία από την sex editor Ειρήνη Χειρδάρη

5 δευτερόλεπτα πριν την αγάπη : Ερωτική λογοτεχνία από την sex editor Ειρήνη Χειρδάρη

Το σεξ, το πάθος της σάρκας για ηδονή, αλλά και το πόσο περίπλοκος είναι τελικά ο έρωτας για τους ανθρώπους είναι το θέμα των διηγημάτων αυτής της συλλογής. 

5 δευτερόλεπτα πριν την αγάπη : Ερωτική λογοτεχνία από την sex editor Ειρήνη Χειρδάρη

Ιστορίες καυτές, σαν τον ίδιο τον έρωτα, που θα στοιχειώσουν τις καλοκαιρινές σας νύχτες.

Κλείσιμο

Η συλλογή ερωτικών διηγημάτων «Πέντε Δευτερόλεπτα Πριν Την Αγάπη» της Ειρήνης Χειρδάρη προσφέρει αυτή την Κυριακή στους αναγνώστες του το

Πρώτο ΘΕΜΑ.

 

«Tα ζευγάρια της σεξουαλικής έξαψης πάντα νιώθουν να έχουν δρόμο μπροστά τους. Γιατί είναι πάντα λίγο πριν την αγάπη. Πέντε δευτερόλεπτα πριν την αγάπη» γράφει η Ειρήνη Χειρδάρη σε ένα από τα διηγήματά της, συμπυκνώνοντας, μάλλον, ολόκληρη τη συλλογή με τις ιδιαίτερες ιστορίες της. Η συγγραφέας προσκαλεί τον αναγνώστη σε ένα ταξίδι, άλλοτε ελαφρώς ηδονοβλεπτικό και ταυτόχρονα ψυχαναλυτικό: Η διέγερση και το ερωτικό παιχνίδι ξεχειλίζουν από τις σελίδες του βιβλίου, όμως σε καθένα από τα διηγήματα υπάρχει πάντα κάτι που ελλοχεύει στο ημίφως, κάτι βαθιά ανθρώπινο. Η πασίγνωστη συγγραφέας και sex coach γράφει απελευθερωμένα, χωρίς σεμνοτυφίες, με χιούμορ και ζωντάνια, χωρίς να πισωπατά στις λεπτομέρειες των περιγραφών της προκειμένου να τηρήσει κανόνες μιας δήθεν κοσμιότητας. Το σεξ και η αγάπη είναι η χαρά της ζωής -πάντα όμως φαίνεται να ξεφεύγει την τελευταία στιγμή από τους ήρωες των διηγημάτων. Γιατί, όπως γράφει στον πρόλογό της η ίδια η Ειρήνη Χειρδάρη, «αυτό δεν είναι ένα βιβλίο για την αγάπη. Αυτό είναι ένα βιβλίο γι’ αυτά που μας σταματούν στο ταξίδι για την αγάπη. Οι καταραμένοι ήρωές του έχουν κολλήσει κάπου στο δρόμο, ο καθένας για τους δικούς του λόγους». Και είναι βέβαιο ότι κάθε αναγνώστης του «Πέντε Δευτερόλεπτα Πριν Την Αγάπη» μπορεί να αναγνωρίσει τον εαυτό του σε κάποιον από τους ήρωες. Ή και σε όλους μαζί.

 

Μην χάσετε αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και τη συλλογή ερωτικών διηγημάτων «Πέντε Δευτερόλεπτα Πριν Την Αγάπη» της Ειρήνης Χειρδάρη.

 

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).

Μην τo χάσετε!



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης